IGİAD, Isparta halısını unutturmuyor

16 Aralık 2014 15:49

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TÜGİK) İş Zirvesi 2014, 12-13 Aralık 2014 tarihlerinde gerçekleştirdi. Antalya Titanic Deluxe Hotel Belek’te düzenlenen TÜGİK İş Zirvesi 2014, 400 TÜGİK üyesinin yanı sıra iş dünyasının önemli isimlerini ağırladı.

TÜGİK İş Zİrvesine; IGİAD’ı temsilen Başkan Mehmet Hakan GÖKDOĞAN ile Yönetim Kurulu üyeleri İlhan ÇOBAN, Ahmet TOPHAN, Barış GÜMÜŞ, Abdullah ERGİN, Mahmut ÇULCU, Necati KARAHAN ile üyelerimiz Süleyman Çağrı ÇİFTÇİ ve Yusuf HATTAPOĞLU katıldı.

IGİAD Başkanı Mehmet Hakan GÖKDOĞAN yaptığı açıklamasında; zirvede IGİAD tarafından açılan minyatür el halı ürünleri ile halı tezgahı standında sergilenen ürünlerin endüstriyel olarak tasarlandığını ve ilimiz ekonomisine katma değer sağlayabilecek nitelikte olduğunu belirtti. 

GÖKDOĞAN, zirveye TÜGİK’e üye 62 işadamı derneğine mensup 400’e yakın TÜGİK üyesinin katıldığını belirterek, sergilenen minyatür el halılarının ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladığını ifade etti.

GÖKDOĞAN, zirveye stand açarak katılan tek derneğin IGİAD olduğunu vurguladı. TÜGİK Başkanı Erkan GÜRAL ile zirveye katılan konuşmacılardan Emre KOCADAĞ, Mustafa SAK, Dr. Zehra GÜNGÖR ile Elif ÇOBAN’la birlikte çok sayıda katılımcı tarafından standın ziyaret edildiğini ve ürünler hakkında bilgilendirildiğini ifade etti. 

TÜGİK tanıtım filmiyle başlayan zirvenin açılışında konuşma yapan TÜGİK Genel Başkanı Erkan GÜRAL, “TÜGİK’in 500’ün üzerinde sektörden 10.000’e yakın üyesi bulunan geniş kapsamlı bir iş örgütü olduğunu belirterek, ülkemizin her bölgesinden gelen katılımcılara zirveye katılımlarından dolayı teşekkür etti.

GÜRAL, TÜGİK İş Zirvesinin öncelikli hedeflerinden birisinin üyeler arasında ticaretin arttırılması olduğunu vurgulayarak, zirve aracılığıyla üyeler arasında yeni işbirlikleri, dostluklar ve ortaklıklar  kurulduğunun altını çizdi.

 Zirvenin ilk gününde gerçekleştirilen moderatörlüğünü Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Gökhan TURAN’ın yaptığı “Girişimcilikte Fark Yaratanlar” başlıklı oturuma konuşmacı olarak katılan SÜTİŞ Yönetim Kurulu Üyesi Emre KOCADAĞ, ADOPEN Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa SAK, Şölen Çikolata CEO’su Elif ÇOBAN ve İPRA Dünya Başkanı Dr. Zehra GÜNGÖR  iş dünyasındaki deneyimlerini TÜGİK üyeleri ile paylaştılar. Oturum sonunda konuşmacı olarak katılan kişilere IGİAD  tarafından minyatür el halısı hediye edildi.

Zirvenin ikinci günü Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerem ALKİN’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen oturumda ise Türkiye’de ve dünyada eko-politik gündem ve 2015 yılına yönelik beklentiler detaylı olarak ele alındı. Dr. Can Fuat GÜRLESEL, Prof. Dr. Deniz Ülke ARIBOĞAN ve Ali SAYDAM’ın konuşmacı olarak yer aldıkları oturumda cari açık dahil olmak üzere ekonomiye yönelik konular geniş bir yelpazede değerlendirildi.

Zirve sonunda düzenlenen Gala gecesinde TÜGİK Başkanı Erkan GÜRAL ile TÜGİK YİK Başkanı Erhan ÖZMEN’e,  IGİAD Başkanı M.Hakan GÖKDOĞAN tarafından minyatür el halısı hediye edildi.

 

Bu haber 1078 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...