2,5 milyon dolarlık imza

17 Aralık 2014 16:10

Zeybekler Satış Pazarlama Müdürü Derya Yarangümelioğlu, dumansız mangal Nedyme’nin tanıtımı için katıldıkları MÜSİAD Uluslararası Fuar’da Amerika ile yıllık 30 bin adet için 2.5 milyon dolarlık anlaşma imzaladıklarını bildirdi.

26-30 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen MÜSİAD Uluslararası Fuar’da Ispartalı Zeybekler Şirketi önemli bir anlaşmaya imza attı. Zeybekler Satış Pazarlama Müdürü Derya Yarangümelioğlu, şirketin ürünü olan Dumansız Mangal Nedyme için Amerika ile yıllık 30 bin adet üzerinden anlaşma yaptıklarını ve bu anlaşma sonucunda toplam 2,5 milyon dolar gelir beklediklerini açıkladı.

GÖĞSÜMÜZ KABARDI

MÜSİAD Fuarı’nda B2B görüşmelerinin ticaret dünyasını buluşturduğuna dikkat çeken Yarangümelioğlu, “Vurgulamak istiyorum ki 8. Holde bulunan High-Tech Port'taki stantları inceleyince bir kez daha Türk olmakla gurur duydum. Bu müthiş icatlar göğsümü kabarttı açıkçası” dedi.

15 POTANSİYEL MÜŞTERİ ÜRÜNÜMÜZLE İLGİLENDİ

Fuara katılma amaçlarından bahseden Yarangümelioğlu, şunları söyledi: “Biz bu fuara Zeybekler LTD ŞTİ'nin alt kollarından biri olan Nedyme dumansız kömürlü mangal ile katıldık. Kısaca üründen bahsedeyim sizlere; Ürünümüzün elektrik, su ya da gazla alakası yoktur. Sadece meşe odunuyla yanar ve kesinlikle duman salınımı yapmaz. Etler ateşe ve kömüre temas etmediği içinde kanserojen etkisi de bulunmadığı gibi son derece çevreci ve yeni nesil üründür. Her ortamda kullanıma müsaittir. Ürünümüz fuarda çok ilgi görmüştür. Kurumsal olarak 15 potansiyel müşteri ürünümüzle ilgilenerek kendi ülkelerinde distribütörlük istemektedirler. Bunların birkaçı Almanya, Kuveyt, Dubai, Rusya, Polonya, Amerika’dır.

AMERİKA’YA YILLIK 30 BİN ADET SATILACAK

Fuarda Amerika ile 2.5 milyon dolarlık yıllık 30 bin adet için anlaşma imzaladık. Isparta menşeili bir firmayız ve yerel ekonomiye, istihdama büyük katkılar sağlayacağımızı düşünüyoruz. Fuar açıkçası bizim için son derece verimli geçti. Şunu söyleyebiliriz ki bundan sonra her MÜSİAD fuarında biz mutlaka varız. Orada bizleri yalnız bırakmayan Değerli MÜSİAD Başkanı Sn. Selim Mustafa Özkutlu'ya, kıymetli üyelerine ve girişimci genç MÜSİAD üyelerine teşekkür ederiz. Herkesin emeğine sağlık. Son olarak da bu fuarın bir sloganı vardı. İşler değişecek dünya değişecek. Bizim için gerçekten işler değişti.”

 

Bu haber 1351 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...