“SDÜ Hastanesi personeli ek ödemelerini alamıyor”

18 Aralık 2014 16:29

Türk Sağlık Sen Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Üniversite Hastanesinde Tıp Fakültesi Dekanlığında görev yapan personellere Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü tarafından her ayın 15 inde ödenmesi gereken ek ödeme tutarlarının ödenmediğini ileri sürdü.

Yıldız’ın açıklaması şöyle: “Üniversite Hastanesinde, Tıp Fakültesi Dekanlığında  görev yapan personellere  Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü tarafından her ayın  15 inde ödenmesi gereken  ek ödeme tutarlarının;  Yapılan görüşmelerde düzenli  ödenecektir sözü verilmesine rağmen  İşletmede para yoktur denilerek  hala ödeme gerçekleşmemiştir. Diğer Kurumlarda çalışan personeller  her ayın  15 inde normal maaşlarını ve ek ödemelerini düzenli alırlarken  Üniversite Hastanesinde ve Tıp Fakültesi Dekanlığında çalışan personeller hala maaşlarının geri kalan tutarlarını ayın 15 inde  alamamışlardır.

Üniversite Hastanesinde, Tıp Fakültesi Dekanlığında görev yapan personellerinin mağduriyetleri aylardır görmezden gelinerek yılın son günlerinde tavan yapmıştır. Zor şartlarda  yoğun iş yükünde görev  yapan personellerin moral ve motivasyonları bozulmakta bu süreçte üretimden gelen gücümüzü ortaya koyacağımızı idarecilerin bilmesini istemekteyiz. Bir an önce personelin mağduriyetlerinin giderilmesi gerekmektedir.

 

Bu haber 835 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...