Bedelli askerlik için aracını satıyor

18 Aralık 2014 16:43

Bedelli askerlik başvurularının başlamasının ardından 18 bin TL’yi denkleştirmek için Isparta’dan da internet sitelerine araç veya evlerinin satışı için ilan verenler oldu. Gelendost’tan M.G, verdiği ilanda bedelli askerlik için aracının fiyatını düşürdüğünü duyurdu.

Bedelli Askerlik başvuruları önceki başladı. Vatani görevini askere gitmeden yapmak isteyen 1 Ocak 1988  ve bu tarihinden önce doğanlar banka dekontlarıyla askerlik şubesinin yolunu tuttu.

İMKÂNDAN YARARLANMAK İSTEYENLER

MALINI MÜLKÜNÜ SATMAYA BAŞLADI

Öte yandan 18 bin TL karşılığında bu imkândan faydalanmak isteyen vatandaşlar ellerindeki malı ve mülkü uygun fiyatla satışa çıkardı. Ünlü bir ikinci el satış-pazarlama sitesinde Isparta’dan verilen ilanlar da dikkatlerden kaçmadı. Birçok vatandaş arabasını ve evini “Bedelli Askerlikten dolayı satılık” mesajıyla satışa çıkardı. En çok dikkat çeken konu ise fiyatların hatırı sayılır derecede aşağılara çekilmesi. Birçok araç ve mal 5000 ila 50 bin TL arasında değişen indirimlerle satışa çıkarıldı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar ise siteye akın ediyor.

BEDELLİ İÇİN SATIYORLAR

Gelendost’tan aracını satmak için internet sitesine ilan veren M.G,”Bedelli askerlik için fiyat düştü” yazdı. 3 gün önce de Isparta’dan bir tarla “bedelli askerlik için acil satılık” ilanıyla satışa çıkmıştı. Tarlanın dün satıldığı öğrenildi.

 

 

Bu haber 1010 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...