Günaydın o yol için artık patladı

19 Aralık 2014 16:45

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Karayolları sorumluluk sahasında bulunan Çevre Yolu’nda çalışmaların tam anlamıyla bitirilememesinden yakındı. Günaydın, “Şikayetler bize geliyor. Yolu protokolle Isparta Belediyesi’ne versinler, 2 ayda bitirelim” dedi.

Karayolları sorumluluk sahasında bulunan Çevre Yolu’ndaki asfalt çalışmalarının ardından refüj ve düzenleme işlemlerinin tamamlanması Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı çileden çıkardı. Isparta halkının bu yolu belediyeye ait bildiğini ve bu yüzden şikayetlerin kendilerine geldiğini ifade eden Günaydın, “Çevre yolunu 7 yıldır yapamıyorlar. Şehri berbat ediyorlar. Sav’a kadar burası Isparta Belediyesi sınırlarına ait değil diye tabela asalım. Herkes belediyeden biliyor. Neden bakım yok diye bize şikayet ediyorlar. Karayolları orayı bize teslim etsin 2 ayda bitirelim” dedi.

HOŞLARINA GİDİYOR SANIRIM

Birkaç ay önce yola ‘Isparta Belediyesi sorumluluk sahası değildir’ diye pankart asacağı yönünde bir açıklama yaptığını hatırlatan Günaydın, “Bu açıklamadan sonra Belediye Başkan Yardımcısı Akif Aslan’ı aramışlar ve haftaya ihaleye çıkıyoruz demişler. Aradan 3 ay geçti, ortada bir şey yok” şeklinde konuştu.

 

Bu haber 915 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...