Senarist Ahmet Tezcan ile Medya Üzerine Söyleşi

20 Aralık 2014 12:07

Gazeteci Ahmet Tezcan, Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü tarafından düzenlenen “6 Temel İlkeyle Kişisel, Kurumsal, Toplumsal Karakter İnşası” konulu söyleşi ile öğrencilerle buluştu.

Hukuk Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşiye, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şakir Şahin, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Turhan, Kulüp Akademik Danışmanı Prof. Dr. Mustafa Zihni Tunca, çok sayıda akademik personel ve öğrenci katıldı.

Söyleşinin açılış konuşmasını yapan Sosyal Medya Kulüp Başkanı Agâh Başdeğirmen, Senarist Ahmet Tezcan’ı üniversitemizde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek etkinliğin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmasına 30 yıllık meslek hayatında gazeteciliğin her alanında çalıştığını söyleyerek başlayan Tezcan, insanların kendi öz benliklerini korumaları gerektiğini belirtti ve “Doğu kültüründeki bir toplumu batı kültürünü giydirmeye çalışmak, ısırgan otundan oluşmuş kıyafet giydirmektir.” dedi. Tecrübe ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Tezcan, bireylerin hayatta yer edinebilmelerinin tertemiz bir adaletle vereceği kararlara bağlı olduğunu savundu. 

 

Bu haber 966 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...