‘’Süleyman Demirel’in barajlar krallığı Bakan Eroğlu’na geçti’’

22 Aralık 2014 16:45

AK Parti Milletvekili Recep Özel, partisinin Merkez İlçe Kongresi’nde Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu için övgü dolu sözlerden bahsetti. Özel, Eroğlu’nun ‘’Barajlar Kralı’’ olarak tanınan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in bu unvanını elinden aldığını iddia etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nın 5. Olağan Genel Kurul toplantısı, Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapıldı. Kongreye Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Milletvekili Recep Özel ve partililer katıldı. Genel kurulda, mevcut Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak tek listeyle güven tazeledi. Kongrenin açış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, partisinin Türkiye’ye getirdiği yeniliklerden bahsetti. Parlak, ‘’Eğitim alanında 4+4+4 sistemini getirerek, katsayı adaletsizliğini ortadan kaldırdık. Okullarımızın ve üniversitelerimizin sayılarını artırarak öğrencilerimizin her imkândan hem de başörtüleriyle yararlanmalarını sağladık. Ulaşımda duble yollar, hızlı trenler, dünyada en çok uçuş yapan havayollarını oluşturduk. Kendi tankımızı ve insansız hava aracımızı yaparak savunmamızı güçlendirdik. Tarım alanlarıyla birlikte hayvancılık ve ziraatçılıkla uğraşan vatandaşlarımızı rahatlattık. Yeni spor alanlarıyla gençliğimize sahip çıktık. Durmak yok yola devam dedik. Kongre süreçleri yeniden yapılanmayı getiren teşkilatlar açısından yenilenme süreçleridir. Kongreler yeni bir heves yeni bir güç demektir. Teşkilat olarak temennimiz inşallah bu süreçten güçlü bir şekilde çıkmaktır. Hedefimiz tamamen 2015 seçimleri’’ dedi.

‘’BARAJLAR KRALI UNVANINI ELİNDEN ALDI’’

Öte yandan AK Parti Milletvekili Recep Özel, Parlak’ın ikinci dönem görevine başlayacağı için mutlu olduğunu söyledi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın Isparta’ya yaptığı yatırımlara da dikkat çeken Özel, ‘’Geçmişte Süleyman Demirel, barajlar kralı olarak anılırdı. Ama artık biz o krallığı onun elinden Veysel Eroğlu bakanımızın sayesinde aldık.  Süleyman Demirel’den fazla göller, barajlar ve göletler, Sulama tesisleri Sayın Bakanımız döneminde kazandırıldı. Isparta’da birçok bakan oldu. Onlarla Sayın Bakanımızın Isparta’ya yatırımlarını bir mukayese edin inanın Veysel Eroğlu Bakanımızın Isparta’ya kazandırdıkları onları 10 ve 1000’e katlayacak düzeydedir.  İddia ediyoruz bunu. Rakamlarla yaptıklarımız her şey ortadadır. Davraz’da tüm tesisler bizim dönemimizde kazandırıldı. 5 yıldızlı otel bile bizim dönemimizde kazandırıldı. Bölge hastanesi yapılıyor. Bölge Hastanesi, Isparta Belediyesi’nin ITKM’sinden önce bitecek’’ diye konuştu.

‘’KONGRE DEMEK DİNAMİZM DEMEKTİR’’

Diğer taraftan AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, kongrelerin yenilenme ve dinanizm olduğunu belirtti. Kardeşlik ve bütünlük içerisinde kongre süreçlerinin devam ettirdiklerini açıklayan Zabun, ‘’Birileri bu parti içerisinde kavgalar bekleye dursun olgun süreç içerisinde kongrelerimiz devam ediyor. Bizim derdimiz koltuk, makam davası değildir. bize bu millet bu sorumluluğu verdiği müddetçe biz fedakarlıkları üzerimize borç olarak görüp, bunları yapmaktan geri durmayacağız’’ şeklinde konuştu. 

‘’ÖNÜMÜZÜ KESMEK İSTEYENLER VAR’’

Son olarak Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise Türkiye'nin Ak Parti döneminde çağ atladığını söyledi. Türkiye'nin önünü kesmek için çeşitli senaryolar yapıldığını belirten Bakan Eroğlu, ‘’Önümüzü kesemeyenler 'Bunları yolsuzlukla itham edelim, tuzak hazırlayalım' dediler. 17 Aralık budur. Bunun önünü kesmek gerekir diye ülkenin düşmanları maalesef böyle bir komplo içine girdi. Onların bir hesabı varsa Cenabı Allah'ın da bir hesabı var. Bunu hesap edemediler. Milleti unuttular. Önümüzü kesmeye çalışanlar şimdi gözlerini Haziran 2015 seçimlerine çevirdi. İnşallah milletimiz onlara ders vermeye devam edecek’’ dedi.

ÖMER PARLAK’IN YENİ YÖNETİMİ

Mehmet Ali Eryiğit, Mustafa Ali Ceylan, Ali Alpay, Hüseyin Toktaş, Hüseyin Karakılıç, Nuri Sebat Gürdal, Muzaffer Uzun, Sevinç Kurt, Fatime Hilal Kırlı, Arzu  Köksoy Akça, Hüsamettin Çelik, Mehmet Ali Şal, Arzuman Ünsal, Ramazan Kaya, Ali Rıza, Mehmet Öner, Ramazan Bilici, Mükerrem Çetinkaya, Serkan Daşdöner, Serkan Özbek, Osman Salim, Mustafa Yalçınkaya, Ethem Levent Aytekin, Süreyya Koç, Fatime Kara, Havva Öznur, Ersoy Bilgi, Süleyman Bektaş, Mustafa Şahin, İsa Yancıoğlu, Sinan Kahraman, Ahmet Uysal, Ali Baran, Ali Kahraman, Erdal Dikyar, Yaşar Şahin, Ahmet Güven, Serhat Altınkaynak, Soner İşçi, Ahmet Doğru, Murat Koçaslan, Adem Atakaya, Havva Gübral,  Kemal  Aytuğ, Yusuf Kılıç, Ahmet Demirci, Mehmet Ulusoy, Mahmut Erginbaş, Şeref Coşkun, Süleyman Akdemir, Mücahit Tekin, Hasan Demirbaş, Aziz Ayaz, Dudu Günaydın, Ertan Ersal

Bu haber 1106 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...