‘’Yaptınız da elinizi kolunuzu tutan mı oldu?’’

25 Aralık 2014 16:27

MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun, ‘’Isparta’ya yapılacak bir hizmet varsa biz yaparız’’ sözlerine göndermede bulunarak, ‘’Yaptınız da elinizi, kolunuzu tutan mı oldu? Bugüne kadar neden bir şey yapmadınız. Yapsaydınız madem’’ dedi.

MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, AK Parti Merkezi İlçe Kongresine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na sert çıktı. Eroğlu’nun kongrede ‘’Isparta’ya bir hizmet yapılacaksa onu ancak biz yaparız’’ sözlerini eleştiren Korkmaz, ayrıca Süleyman Demirel’i de hedef alan sözlerine karşılık verdi.

‘’GÖZLERİ VAR GÖRMEZLER, KULAKLARI VAR DUYMAZLAR’’

Bakan Eroğlu ve Milletvekilleri Bilgiç ile Özel’e kendi sözleriyle cevap vereceğini açıklayan Korkmaz, ‘’Gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar. Isparta’ya gelmişler hangi havalimanına inmişler, hangi yollardan geçmişler. Isparta’nın her metrekaresinde kimlerin emeği varmış, önce onlara baksınlar. Ondan sonra da 2002-2012 itibariyle Isparta’da nereye hangi kazığı çakmışlar, önce onun muhasebesini yapsınlar.  Eminim bu muhasebe de kesinlikle sınıfta kalırlar’’ dedi.

‘’BÖLMEK VE BÖLÜŞTÜRMEK GENLERİNDE VAR’’

Öte yandan 2. üniversite konusunda ilk teklifi kendinin gündeme getirdiğini ve bu konuda iktidar partisi milletvekillerinden destek beklediğini ifade eden Korkmaz, ‘’Ben bu teklifte bekledim ki başta iktidar partisi olmak üzere tüm milletvekilleri destek olsunlar. Ama bırakın destek olmayı, maalesef bölmek, bölüştürmek genlerinde olan bir şey, SDÜ’yü bölmeye kalktılar. Oradan 2 üniversite çıkarabilir miyiz diye. İşte bunlar aslında Isparta’ya ne kadar yanlış baktıklarının göstergesi’’ diye konuştu.

‘’ELİNİZİ KOLUNUZU TUTAN MI VAR’’

Diğer taraftan Bakan Eroğlu’nun sözlerine de karşılık veren Korkmaz, ‘’Yaparsak biz yaparız’ demiş. Sayın Bakana buradan sesleniyorum; Yaptınız da elinizi, kolunuzu tutan mı oldu, yapsaydınız. Bundan sonra da yapmak isterseniz MHP olarak en büyük desteği vermeye hazırız’’ şeklinde konuştu.

 

 

Bu haber 1042 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...