Zabıta Amiri Erdem Durmaz’a Takdirli uğurlama

26 Aralık 2014 18:37

Eğirdir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Amiri Erdem Durmaz, kendi isteği ile Burdur Belediyesi’ne naklen geçiş yaptı. Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Zabıta Müdürlüğü’nün çalışkan personeli Erdem Durmaz’ı takdirname ile uğurladı.

Yaklaşık 4 yıldır Eğirdir Belediyesi’nde çalışan Zabıta Müdürlüğü Amiri Erdem Durmaz ilişiği kesmek için geldiği Belediye Binası’nda Başkan Şengöl ile vedalaştı. Başkan Ömer Şengöl ve İnsan Kaynakları Müdürü Semra Güngörmez, Erdem Durmaz’a takdirnamesini birlikte verdiler.

Belediye’de çalıştığı süre içerisinde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başkan Şengöl, “Çalışkan bir personelimizi uğurluyoruz. Yeni iş hayatında başarılar dilerim.” dedi.

Nakli Burdur’a gerçekleşen Erdem Durmaz, Belediye Başkanı Ömer Şengöl başta olmak üzere bütün mesai arkadaşlarından helallik istedi. Verilen takdirnameden dolayı da duygulanan Erdem Durmaz, “Çalışma sürem içerisinde doğru olan işleri yapmaya çalıştım. En iyisini yapmak için gayret gösterdim. Belediyemizin çıkarlarını hep ön planda tuttum. Nasip buraya kadarmış. Şimdi de Burdur’a naklen geçişimi yaptım. Hakkınızı helal edin, Allah’a emanet olun.” dedi.

 

Bu haber 990 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...