Başkan Tütüncü Partili Bayanlarla Buluştu

27 Aralık 2014 13:18

Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü Cafe Cadde’de düzenlenen kahvaltı programında partili bayanlarla bir araya geldi. Bu birlik ve dayanışmanın devamlı olması gerektiğini ifade eden Başkan Tütüncü sözlerine şu şekilde devam etti :  ‘’Bugün sizlerle birlikte burada olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Bizler, sizlerle birlikte kadın, erkek, yaşlı, genç el ele gönül gönüle vererek başlattığımız çalışmalarımızı gene sizlerle hep beraber başaracağız.

Bayanların sosyal ve ekonomik anlamda kendilerini geliştirebilmeleri için maddi ve manevi ne yapılması gerekiyorsa bizler hazırız ve sizlerin yanındayız.

2014 Mart ayından beri Belediye Başkanı olarak bayanlarımızın taleplerine herhangi bir siyasi ayrım yapmadan  en iyi ve en hızlı şekilde karşılamaya çalıştık.2015 yılında ise Yalvaç bir atak yapacak olup daha güzel, daha başarılı hizmetlerle sizlerle buluşacak

2015 yılının sizlere aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur dolu günler getirmesini temenni ediyorum.’’ Dedi.

Kahvaltı programlarını sürekli devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü’nün eşi Tuğba Tütüncü ise açıklamasında : ‘Bayanlarla her hafta belirli günlerde bir araya gelerek hem birlik ve beraberliğimizin temelini sağlamlaştırıyoruz hem de sosyal projeler hazırlayarak yarınlara daha güçlü bakıyoruz’’dedi.

Kahvaltı da buluşan bayanlar ise bu etkinlikten dolayı memnun olduklarını ifade ederek Başkan Tütüncü ve Eşine Teşekkür ettiler.

 

Bu haber 1138 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...