Tarım ve Hayvancılık Fuarında sekizinci yıl

20 Ekim 2012 13:45

Isparta Ticaret Borsası tarafından organize edilen ve bu yıl sekizincisi yapılacak olan ‘Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’ 8 - 11 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Fuara geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda ilginin büyük olacağını ve yüzün üzerinde Tarımsal şirketin fuarda stand açacağını ifade eden Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Adar, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 “Bundan yedi yıl önce, Isparta Ticaret Borsamızda bir tarım şehri olan ilimiz Isparta’da, tüm bölgeyi de kapsayan bir fuar düzenlemenin kararı alındı. Bu doğrultuda ilk defa 2005 yılında Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarımızı düzenledik. Bu yıl yani 2012 yılı itibariyle ise fuarımızın sekizincisini gerçekleştireceğiz. Fuarımız, 8 Kasım tarihinde başlayıp 11 Kasım 2012 tarihinde sona erecektir. Her yıl olduğu gibi yine Otogar Yanındaki Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayında yapacağımız fuarımızın organizasyonunu Detay Fuarcılık yapmakta olup, tarımsal ürünler satan firmalar fuarımıza şimdiden büyük ilgi göstererek stand açma taleplerini iletmektedirler” dedi.

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, söz konusu fuara Isparta Valiliği, Süleyman Demirel Üniversitesi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Ziraat Odası Başkanlığı, Isparta Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, çeşitli tarımsal şirketler ile Tarım Aktüel TV programının da destek verdiğini sözlerine ekledi. 

Bu haber 795 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...