Bolat Ve Zadeoğlu’ndan, Günaydın’a Ziyaret

31 Aralık 2014 13:37

Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın, geçen hafta İl Genel Meclisi toplantısına katılarak, otoparklar konusunda meclis üyelerine yaptığı bilgilendirmenin ardından, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, Başkan Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Çelebiler Mahallesi’nde Özel İdare’ye ait arsanın geleceği konusu ele alındı. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, ziyaretin bir nevi iade-i ziyaret ve Isparta’nın menfaatleri doğrultusunda karşılıklı bilgi paylaşımı amacı taşıdığını dile getirdi. Bolat, alanı ‘kanayan yara’ olarak tabir ederken, Başkan Günaydın’ın, Özel İdare alanının otopark olması için hazırlanan projeyi İl Genel Meclisi’nde üyelere aktardığını belirtti. Isparta menfaatine olan her türlü proje için her zaman taşın altına ellerini sokmaya hazır olduklarını ifade eden İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, 200 bin vatandaşın hakkını koruyarak, ortak paydada buluşmak istediklerini kaydetti. Bolat, “Isparta, Özel İdare ve Belediye açısından sağlıklı bir karar alınmasını istiyoruz. İl Genel Meclisi, İl Özel İdaresi adına olumlu düşünceler içerisindeyiz. İnşallah sonucu olumlu olur diye düşünüyorum. Şimdiden Isparta’ya hayırlı olsun diyorum” dedi.

İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat ve Genel Sekreter Mahmut Zadeoğlu’nun yapmış olduğu ziyaretten dolayı son derece mutluluk duyduğunu aktaran Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, ziyareti ‘güzel bir olay’ olarak nitelendirdi. Ziyareti Isparta’nın menfaatleri ve otopark sorununun çözümü için anlamlı olarak gören Başkan Günaydın, “Isparta için hep beraberiz. Bu sorun çözülecek. Hepimiz kamu hizmeti yapıyoruz. Elbette ki, kamunun, kamuya yardımı her zaman olmalıdır. Güzel bir sonuca varırız umudundayız. Isparta’mızda bu konuda istifade eder. Isparta’da güzel bir şehirciliğin, bir otopark sorununun çözümü için bir başlangıç formülüdür, kaynağıdır. Bu da önemli bir sorunun çözülmesi açısından da güzel bir olaydır. Arkadaşlarımızın bizleri ziyaret etmesinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

 

Bu haber 928 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...