İl Müftüsü Akın, Başkan Günaydın’ı Ziyaret Etti

1 Ocak 2015 17:16

Isparta İl Müftüsü Galip Akın, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Bir süre önce Isparta’daki görevine atanan İl Müftüsü Galip Akın, ziyaretlerinden ilkini Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a gerçekleştirirken, Isparta’yı ‘gül şehri’ ve ‘huzur şehri’ olarak tanımladı.

Isparta Belediyesi’nin destekleriyle şehre Müftülük Sitesi, Konferans Salonu ve Cami kazandırılması için çalışıldığını dile getiren Müftü Galip Akın, bu alanlar için yer tahsisinde bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti. Akın, hizmetlerin kalıcı olması ve yatırıma dönüşmesi için tahsis edilen arazinin tapusunun hazineye geçmesi gerektiğini belirterek, hizmetlerin daha iyi yapılması için bunun gerekliliğine değindi.

Isparta İl Müftüsü Galip Akın’a yeni görevinde başarılar dileyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da, “Yeni müftülük binası, cami yerinin belirli süre ile değil, tapu devrinin gerçekleştirilmesi konusunu ele aldık. Bu ziyaret ve görüşmemiz faydalı oldu. Müftümüzün yeni görevinin Isparta ve gelecek için hayırlı olmasını diliyorum. Kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Bu haber 808 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...