Eğirdirspor Bomba gibi 2-1

2 Ocak 2015 18:37

Devre arası hazırlık kampını ilçemizde geçiren Eğirdirspor, Antalya Limak Limra Otel’in sahasında oynadığı hazırlık maçında Düzcespor’u 2-1 mağlup ederek, BAL liginin devre arası hazırlıklarına devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor geçtiğimiz Salı günü, Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta şampiyonluğa oynayan Düzcespor ile Antalya’da devre arası ilk hazırlık maçına çıktı.  Eğirdirspor baştan sona iyi oynadığı karşılaşmadan Suat ve Ceyhun attığı gollerle 2-1 galip ayrıldı.

Maç sonu görüşlerini aldığımız Eğirdirspor teknik direktörü Hakan Karaca yaptığı açıklamada “bir haftadır Eğirdir’de kamp yapıyoruz. Kampımızda futbolcularımızın hırsından ve mücadelesinden memnunum eksiklerimizi görmemiz açısından bu gün oynadığımız maç da güzel geçti. Birkaç mevkiye daha transfer yapacağız.  Hazırlık kampımız iki günlük iznin ardından tekrar başlayacak. İlk hafta Isparta DSİ ile oynayacağımız maça kadar bu tür hazırlık maçları yapmaya devam edeceğiz. Karşılaşma için Düzcespor Kulübü hocalarına ve yöneticilerine teşekkür ederiz” dedi.

Maçın ardından ilçeye dönen kafile iki günlük yılbaşı izninin ardından 3 Ocak 2015 cumartesi günü Antalya’da bir hazırlık maçı daha oynayacak.

 

Bu haber 1295 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...