Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Film İzleme ve Okuma Etkinlikleri Devam Ediyor

3 Ocak 2015 13:25

Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi (FEF) Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Vahit Tane'nin moderatörlüğünde bölüm öğrencilerince düzenlenen film izleme ve tartışma etkinlikleri devam ediyor.  FEF Dekanlık Seminer Salonu’nda sekizincisi gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilere okudukları kitaplar ve izledikleri filmler hakkındaki düşüncelerini bir topluluk karşısında ifade edebilme yeteneği kazandırmak amaçlandı.

Üniversitenin tüm bölümlerine ve Isparta halkına açık olarak gerçekleştirilen etkinliklerin, önümüzdeki dönemde de devam edeceğini dile getiren Yrd. Doç. Dr. Vahit Tane, bu etkinliklerle katılımcıları daha çok kitap okumaya ve kaliteli filmler izlemeye teşvik etmeyi; katılımcıların zihinsel gelişimlerini artırarak bireyler arası dostluk, sevgi, paylaşım gibi hasletleri çoğaltmayı hedeflediklerini belirtti.

Etkinlikler kapsamında 17 Ocak Cumartesi günü saat 12.00'de Elele Derneği Gül Köşkü'nde Haruki Murakami'nin "Renksiz Tsukuru Tazaki'nin Hac Yılları" adlı romanı değerlendirilecek. Katılımcılar böylelikle daha önceden okuyarak not çıkardıkları bu romanı,  birlikte tartışma fırsatı yakalayacaklar.

Bu haber 1096 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...