“OTOBÜSLER BEKLEMEYECEK” sözü yerine gelmedi..

3 Ocak 2015 13:35

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, trafik sorunu çözme adına Kaymakkapı Meydanı’nda radikal değişikliklere gitmiş ve otobüslerin artık ring sistemiyle çalışacağını yani Belediye İş Hanı önü ve Tuhafiyeciler Sitesi önünde beklemeyeceği yönünde söz vermişti. Ancak uzun süredir otobüslerin eskiden olduğu gibi belirtilen noktalarda beklemeye devam etmesi dikkatlerden kaçmadı.

BU KEZ YOL DA DARALDI

Günaydın, Kaymakkapı Meydanı olarak bilinen bu alanda yolu altyapısıyla birlikte yenilemiş ve meydan havası oluşması adına da kaldırımları genişleterek yolu daraltmıştı. Günaydın yolu daraltırken de meydanda otobüslerin beklemeyeceği ve trafik sorununun da böylelikle ortadan kalkacağını ileri sürmüştü. Ancak bugün itibariyle otobüsler eskiden olduğu gibi beklemeye devam ediyor. Hem de dar yolda.

TRAFİK DAHA DA SIKIŞTI

Öte yandan özellikle Tuhafiyeciler Sitesi önünde bekleyen otobüsler Hastane Caddesi’nden inen araçları zor durumda bırakıyor. Birçok sürücü yolun daralmasıyla birlikte yola taşan otobüsler nedeniyle araçlar akıcı bir şekilde yolu kullanamıyor.

MUZAFFER TÜRKEŞ VE AKKENT OTOBÜSLERİ EN AZ 10-15 DAKİKA BEKLİYOR

Diğer taraftan vatandaşlardan edinilen bilgiye göre bazı otobüslerin beklediği süreler bile ileri sürüldü. Vatandaşlar Muzaffer Türkeş ve Akkent’e sefer yapan otobüslerin meydanda en az 10-15 dakika beklediğini iddia etti.

ESKİDEN DAHA İYİ AKIYORDU

Bu arada meydanda otobüs bekleyen vatandaşlar ile sürücüler yol daraltılmadan önce trafiğin daha iyi işlediğini bildirdi. Şimdi hem sürücüler hem de vatandaşlar açısından sıkıntılı bir durumun ortaya çıktığını ifade eden vatandaşlar Belediye Başkanı Günaydın’dan durumun düzeltilmesini istiyor.

Bu haber 1051 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...