Zabun, Başbakan ile görüşecek

5 Ocak 2015 15:58

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11 Ocak Pazar günü partisinin İl Kongresi’ne katılmak üzere Isparta’ya gelecek. Genel Merkez tarafından yeniden aday gösterilmesi beklenen Av. Osman Zabun ise bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kabul edilecek.

11 Ocak Pazar günü Işıkkent Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan AK Parti İl Başkanlığı kongresi için Isparta'ya gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun programı yavaş yavaş netleşmeye başladı. Başbakan Davutoğlu'nun Isparta'ya yapacağı ziyaret sadece AK Parti kongresi ile sınırlı kalmayacak. Başbakan, kongreden sonra Barida Hotels'de meslek ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile görüşme yapacak.

ZABUN DOSYA SUNACAK

Başbakan Ahmet Davutoğlu, pazar günü Isparta'ya yapacağı program öncesinde AK Parti İl Başkanı Osman Zabun'u kabul edecek. Bugün saat 14.00'da Başbakanlıkta gerçekleştirilecek görüşmede Isparta ziyaretine ilişkin değerlendirme yapılacak. AK Parti İl Başkanı Osman Zabun'un Başbakan ile görüşme kapsamında Isparta'yla ilgili talep dosyası hazırladığı öğrenildi. Zabun, Isparta'ya yapılacak kamu yatırımlarıyla ilgili talepleri içeren dosyayı Başbakan Davutoğlu'na sunacak. Davutoğlu'nun kongre konuşmasında Isparta'ya bu taleplerle ilgili müjdeler vermesi bekleniyor.

STK TEMSİLCİLERİYLE BULUŞACAK

AK Parti İl Başkanlığı kongresi için saat 14.00'da Isparta'ya gelecek olan Davutoğlu'nun 16.00'dan sonra da Isparta Valiliği'ni ziyaret edeceği bilgisi verildi. Davutoğlu'nun Isparta'dan ayrılmadan önce Barida Hotels'de sınırlı sayıdaki meslek ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile biraraya geleceği ve burada talepleri dinleyeceği bildirildi. Davutoğlu'nun Isparta programı pazartesi günü gerçekleştirilecek görüşmeden sonra netlik kazanacak.

BAŞKAL’A ROZET TAKACAK

Bu arada AK Parti'ye üye olan Ülkücü Ocakları eski kadrolu sanatçısı Başkal'a il kongresinde Başbakan Davutoğlu tarafından rozet takılacağı öğrenildi. Başkal'ın kongrede de mini bir konser vereceği bildirildi.

LİSTE DEĞİŞİYOR

Öte yandan yeniden AK Parti İl Başkanlığı'na getirilmesine kesin gözüyle bakılan Av. Osman Zabun'un il yönetim kurulu listesinde değişikliğe gideceği öğrenildi. Zabun'un yönetimde birçok isimde değişiklik yapacağı, yeni isimleri kadrosuna dahil edeceği haber alındı.

Bu haber 882 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...