IGC’de Karahan yeniden başkan

6 Ocak 2015 18:22

Isparta Gazeteciler Cemiyeti’nin Cumartesi günü tek listeyle gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda Şevket Karahan yeniden Başkan oldu.

Isparta’da görev yapan basın mensupları Cumartesi günü sandık başına gitti. Şevket Karahan, başka rakip olmamasından dolayı açık oylamayla tekrar Başkan seçildi.

Öğretmenevi’nde saat 14:00’de gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da, Divan Başkanlığına Tarkan Çetin üyeliklere de Ali Çevikbaş ve Tuna Ünal seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan Olağan Genel Kurul’da gelir – gider, faaliyet ve denetim raporlarları okunarak kabul edildi.

TEK ÇATI ALTINDA BİRARAYA GELİNİLDİ

Geçtiğimiz yıllarda bazı gazetecilerin bir araya gelerek kurduğu Aktif Gazeteciler Derneği de Yönetim Kurulu ve basın mensuplarının oylamasıyla, Isparta Gazeteciler Cemiyetine bağlanarak tek çatı altında toplandı.

HİLMİ AMCA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan üstad gazeteciler Hilmi Özdemir, Arzu Deniz, Doğan Silleli ve Abdullah Sinan, mesleğin sıkıntıları hakkında konuşma yaptılar. Basın mensuplarının iki gözüm olarak hitap ettiği ve sevecenliğiyle tanıdığı 78 yaşında ki Hilmi Özdemir (amca/ağabey) yaptığı konuşmada gözyaşlarına hakim olamadı. Bütün gazetecilerden helallik isteyen Hilmi Amca; “Ben sizleri çok seviyorum. Hepiniz benim evlatlarımsınız. Hepinizin bende gönlü ve yeri çok farklı, belki 3 yıl sonra yapılacak olan seçime ömrüm yetmeyebilir. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi. Bu konuşma sırasında Özdemir’in duygu dolu anlar yaşadığı gözlemlendi.

ÇOK MUTLUYUM

Güvenoyu aldıktan sonra konuşma yapan Başkan Şevket Karahan; “Seçim öncesi bazı söylentiler ayyuka çıkmıştı. Bizler tekrar birlik ve beraberlik içerisinde liste çıkardık. Yönetimimiz bütün gazeteci arkadaşlarımızı kucaklıyor. Bizim geçmiş dönemde ki en büyük icraatımız iki derneği birleştirerek tek çatı altında toplamak oldu. Bilindiği üzere Isparta Gazeteciler Cemiyeti, Akdeniz Gazeteciler Federasyonunda Genel Başkan Yardımcılığı, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonluğu’nda da Denetim Kurulu Başkanlığı görevlerini sürdürüyor. Bu başarımız ve temsil noktamız artarak devam edecek” dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

BAŞKAN

ŞEVKET KARAHAN

 

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ                  

Mehmet ERÇAKIR                                       

Tarkan ÇETİN                                              

Arzu DENİZ   

Soner TOROS

Mustafa Kahraman

Abdullah SİNAN        

 

DENETİM KURULU ASİL                                      

Ali ÇEVİKBAŞ                                             

Tuna ÜNAL               

Mustafa BAŞ              

 

ONUR KURULU ASİL                                

TANJU BOYLU                                           

ZAFER ÇAĞLAR                                         

HİLMİ ÖZDEMİR                                        

HÜDAİ KARTÖZ                                         

ÇETİN KESKİNPALA         

SALİH TOKAY                    

MEHMET AYBATILI                                  

HAKAN YAMAN                                        

Emre ALTUĞ                                    

İSMAİL R. ÇELİK                                       

 

ÜST KURUL DELEGESİ

ŞEVKET KARAHAN

TARKAN ÇETİN

NASUH ÖZKAN

SELÇUK ÖCAL

Bu haber 845 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...