“İyi bir Atatürkçü olduğunuz için gurur duyuyoruz”

8 Ocak 2015 14:26

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Batuhan Güldiken ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Ülke ve Isparta gündemi ile belediye çalışmalarının ele alındığı ziyarette konuşan ADD Başkanı Batuhan Güldiken, “Atatürk’ün artık MGK toplantılarından dahi indirildiği, günümüzde saraylarla itibar kazanılmaya çalışıldığı, Atatürk’ün cumhuriyet değerlerinin, milli birliğimizin bölünmek üzerine çalışmaların had safhaya geldiği noktada biz ADD olarak kurum ve kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerde ülke gündemini konuşmak, paylaşmak, dertleşmek adına ziyaretlerin ilk ayağını sizin gibi çok değerli bir Atatürkçü ile paylaşmak istedik. İlk adımı, ilk noktası siz olun istedik. İyi bir Atatürkçü olduğunuz için de gurur duyuyoruz.” dedi.

Isparta’ya yağan kar yağışı ve sonrasında yapılan çalışmaları da değerlendiren ADD Başkanı Batuhan Güldiken, “Isparta’ya güzel bir kar yağdı. Sizin çalışmalarınızda sokakta bir vatandaş olarak görüp takdir etmek, teşekkür etmek için de gelmiş olduk. Biz bu vesile ile yönetim kurulu arkadaşlarımız, ADD’ye mensup tüm arkadaşlarımız adına ve Ispartalı bir vatandaş olarak çalışmalarınıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

ADD Başkanı Batuhan Güldiken ve Yönetim Kurulu üyelerinin kendisini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da, “Atatürk değerlerini en yüce şekilde anlayan, bilen insanlar olarak ziyaretime gelmenizden dolayı teşekkür ediyorum, sizlerle onur duyuyorum” dedi.

Atatürk’ün bugün gelmiş, geçmiş dünya liderleri arasında mukayese edilemeyecek şekilde önde olan bir lider olduğunu kaydeden Başkan Günaydın, Atatürk’ün, Türk Milleti’nin varoluş nedenleri arasında olduğunu belirtti.  Çanakkale Zaferi’nin kazanılmasında Atatürk’ün büyük payının olduğunu ifade eden Günaydın, Atatürk’ün bir deha olduğunu aktardı. Günaydın, “Atatürk’ün ruhu şad olsun. Allah gani gani rahmet eylesin. Atatürk’ü anmak bir duygu, bir şereftir” görüşlerinde bulundu.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi. 

 

 

Bu haber 747 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...