Yeni Başhekim’e Hayırlı Olsun ziyareti

8 Ocak 2015 14:36

Sağlık Bakanlığı tarafından Dr. Sadık Yağcı Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği’ne yeni atanan Dişhekimi Erkan Karatekeli’ye ilk ziyaret Isparta Dişhekimleri Odası’ndan oldu.

Sağlık Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde Dr. Sadık Yağcı Ağız Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği görevine getirilen Dişhekimi Erkan Karatekeli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Isparta Dişhekimleri Odası Yönetim Kurulu üyeleri Hüdayi Kartöz, Ahmet Örmeci, Naim Şenyurt ve Dişhekimi Özgür Yılmaz, Başhekim Erkan Karatekeli’ye yeni görevinde başarılar diledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette işbirliği, ortak program düzenleme ve birlikte hareket edilmesi hususunda değerlendirmelerde bulunuldu. Ziyarette konuşan Isparta Dişhekimleri Odası Başkanı Hüdayi Kartöz, “Çok değerli bir meslektaşımızın böyle önemli bir görev üstlenmesi hepimiz için gurur verici. Biz sayın başhekimimiz ile her zaman işbirliği yapmaya hazırız. Kendisini bütün meslektaşlarımız adına kutluyor ve yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

 

Bu haber 767 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...