‘’Her zaman arkanızdayız’’

8 Ocak 2015 14:37

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve Belediye Meclis Üyeleri MHP Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz’a iadeyi ziyarette bulundu. Başkan Günaydın, ‘’Her zaman arkanızda ve destekçiniziz’’ dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dün MHP Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz’a iadeyi ziyarette bulundu. Günaydın, Yılmaz’a her zaman yanlarında olduklarını belirterek, ‘’Kendileri belediyemizi ziyaret etmişti. En güzel nezaketlerini bize gösterdiler. Merkez İlçe Teşkilatı olarak belediye hizmetlerinden memnun olduklarını ve özellikle bizi destekleyeceklerini bildirmişlerdi. Değerli Meclis Üyelerimizle daha iyi bir şekilde karşılayarak biz de iadeyi ziyaret yapalım dedik. Bağlılık ve güzelliklerin daha pekişmesi açısından gönülden yapmak istedik. Meclis üyelerimizde eksiksiz bir şekilde gelmek istediler. Onlar da yeni ekibi tebrik ediyorlar. Bir seçim oldu. Bu seçimin arkasından yeni heyecanla çalışan bir merkez ilçe olduğunu biliyoruz. Biz de sizin arkanızdayız ve destekçiniz. Birlik ve beraberliğimizi bu ziyaretle tazelemiş olduk. Başarılar diliyorum’’ dedi.

‘’3 HİLALLİ SANCAĞIMIZI DAHA İLERİ GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ’’

Öte yandan MHP Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz da, ‘’Seçimlerdeki çalışmalarınızdan dolayı size teşekkürlerimi de borç bilirim. Önümüzde 2015 genel seçimleri var. Bu seçimlerde de Sayın Belediye Başkanım ve değerli Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte daha özverili, elimizi değil vücudumuzu taşın altına koyarak, Isparta’da 3 hilalli sancağımızı nasıl ileriye götürebiliriz diye hep beraber çalışacağımızın sözünü aldığımızı düşünüyorum. Şuanda tablo çok güzel. Bozulması için bir etkenimiz yok’’ diye konuştu.

Günaydın’la birlikte Belediye Meclis Üyeleri de Yılmaz’ı ziyaret etti.

Bu haber 742 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...