IYAŞ’ın Şanslıları Ödüllerini Aldı

12 Ocak 2015 18:28

Bölgenin sevilen alışveriş merkezi Iyaşpark AVM bu yıl ki kampanyasının ödüllerini dağıttı. “Mercedes’in Sahibini Arıyoruz” çekiliş kampanyasının sona ermesiyle birlikte hediyelerini alan talihliler büyük sevinç yaşadı.

10 Ocak Cumartesi günü saat 14.30’da yapılan hediye teslim töreninde kazananlara ödülleri teslim edildi. Düzenlenen teslim töreninde ödül kazanan talihliler ödüllerini Iyaş AŞ.Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Bahçıvan, AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış ve Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Albayrak’tan teslim aldı.

MERCEDES TALİHLİSİ MUTLU…

Mercedes C 180 Style talihlisi Önder Öztürk aracının anahtarını ailesi ile birlikte teslim alırken böyle bir şansı yakalamaktan duyduğu sevinci dile getirerek Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezine teşekkür etti.

ÖĞRENCİLERE VERİLEN SÖZ TUTULDU

Kampanyanın sona ermesiyle birlikte düzenlenen çekilişte otomobil kazanan talihli Önder Öztürk’ten, Toplum Destekli Şube aracılığı ile Büyük Hacılar İlköğretim Okuluna hediye edilmek üzere bir bilgisayar ve yazıcı sözü alınmıştı. Ödül dağıtım sonrasında sözler tutuldu ve bilgisayar Iyaş Park AVM yetkilileri tarafından Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube yetkililerine teslim edildi.

TÜM BÖLGE HALKINA TEŞEKKÜR

Iyaş Park AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış, kampanyaya katılan tüm bölge halkına teşekkür etti. Bu mutlu ve gururlu günümüzde yanımızda olan tüm halkımıza çok teşekkür ediyoruz diyen Çalış, “Bu yıl da kampanyamıza yaklaşık 260 bin kupon ile rekor bir katılım gerçekleşmiş ve bunun sonucunda talihlilerimiz ödüllerine kavuşarak büyük bir mutluluk yaşamışlardır. Bizler de bu mutluluğa vesile olabilmenin gururunu taşımaktayız.” Dedi. Ödülleri büyük bir mutlulukla dağıttıklarını söyleyen Çalış, “Ödül kazananların ödüllerini sağlık ve mutluluk içersinde kullanmalarını diler, hepsini de canı gönülden kutlarım.” Dedi.

Bu haber 779 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...