Isparta’da ‘Son Peygamber’in Hayatı’ konulu yarışma

12 Ocak 2015 18:39

Zinde Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Son Peygamber Platformu’nun birlikte Dünya çapında düzenlediği  ve Isparta Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Gülistan Ahlak Kültür ve Çevre Derneğinin Isparta ilinde desteklediği  “Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları 3  - İdeal İnsan Son Peygamberin Hayatı (s.a.s.)” yarışması başvuruları başladı.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin, www.ufkayolculuk.com adresine girerek yayınlanmakta olan yarışma başvuru formunu doldurmalarının yeterli olduğu açıklandı.

Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları, H.1436 / M.2015 yılında Türkiye de Türkçe, Dünya genelinde ise İngilizce dilinde düzenleneceği, yarışmanın Türkçe dilinde “Kur’an-ı Kerim’e Göre Peygamberler ve Tevhid Mücadelesi / Prof.Dr. İsmail Lütfi Çakan, N.Mehmet Solmaz” kitabından, İngilizce dilinde “Muhammad / Martin Lings” kitabından yapılacağı açıklandı.

Sınava katılım ücretsiz olmakla beraber, yarışmacılar kitaplarını kendileri temin edecekler.

Yarışma Sınav Merkezlerinin e-posta ve sms yolu ile yarışmacılara bildirileceği ve sınav merkezleri hakkındaki gelişmelerin yarışma sitesinden takip edilebileceği bildirildi.

Son Başvuru 31 Ocak 2015 tarihidir.

Yarışma sınavı ise, 8 Cemaziyelahir 1436 / 29 Mart 2015 pazar günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek

 

Bu haber 721 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...