MHP Yalvaç’ta ‘Sönmez’ dedi

12 Ocak 2015 18:42

Birlik ve beraberliğin hakim olduğu MHP Yalvaç kongresinde ilçe başkanlığı görevine Ali Osman Sönmez seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi, ilçelerde verdiği kongre sürecine devam ediyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen Yalvaç kongresine İl Başkanı İsa Yalçın, MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, 21. Dönem Isparta Milletvekili Mustafa Zorlu ile partililer katıldı.

Kongrede başkanlık için Ali Osman Sönmez ve İhsan Yüksel yarıştı. Yapılan seçimde 103 geçeli oyun 63’ünü alan Ali Osman Sönmez ilçe başkanı seçildi. Yüksel ise 40 oyda kaldı.

Öte yandan MHP’nin davasının bir ülkü ve ülke davası olduğunu vurgulayan Ali Osman Sönmez, “Milliyetçi Hareket Partisi ve bu dava, güzel ülkemizin sigortasıdır.” dedi. Amaçlarının partilerinin birlik ve beraberlik içerisinde misyonunu yerine getirmesi olduğunu belirten Sönmez, “Partimizin, davamızın milletimiz, devletimiz, ülkemiz için ne kadar önemli olduğunun en iyi şekilde idrakinde olan dava arkadaşlarımızla, Yalvaç’ta, Isparta’ da ve Türkiye’de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bize ne zaman görev düşerse görevden kaçmadık, kaçmayız. Birlik ve beraberlik içinde, genel merkezimizle, milletvekilimizle, belediye başkanımızla, sivil toplum örgütlerimizle el ele Milliyetçi Hareket’in damgasını vurmayı sürdüreceğiz. Biz dün buradaydık, bugün buradayız, yarın da burada olacak ve soluğumuzu bu davaya şükrederek vereceğiz. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Birlikte en güzel şekilde hizmet vereceğiz” dedi.

 

Bu haber 640 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...