CHP ve MHP’ye fırsat verme Isparta

12 Ocak 2015 18:43

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, 7 Haziran’daki seçimi hatırlatarak, “Isparta’da yeni bir tarih yazmalıyız. Kim ne söylerse söylesin CHP ve MHP’ye fırsat verme Isparta” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu, partisinin Işıkkent Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği 5. Olağan Genel Kurulu’na katıldı. 13 yıldır ülkenin kaderini değiştiren Ak kadroların yeni Türkiye ile buluşması için özgür ve 10 büyük devletten biri olacak Türkiye’yi oluşturmak için burada olduklarını belirten Soylu, “Türkiye’de hayalleri gerçekleştirdiniz. Eğilmediniz, badireler atlattınız. Bin bir tuzakla karşı karşıya kaldınız. Ama demokrasi ve sandıkta tek bir adım atmadınız. Minnettarız size Isparta. 300 yıllık Karlofça vesayetine son verdiniz. Siz yapamazsınız diyenlere evet biz varız biz değiştiririz diye meydan okudunuz. 13 yıldır partiyi kuran Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yaptınız. Askeri vesayeti bitirdiniz. Biz biriz ve kardeşiz diye kardeşlik kavgasını bitirdiniz. Yanı başınızdaydılar. Biz ona güvenmiştik. Ama döndüler bu ülkede devletin içinde demokrasi yok milli irade yok diyen paralel çeteyi bitirdiniz. Siz sadece tarih seyretmiyorsunuz. Siz bir tarih yazıyorsunuz. 21. yüzyılın en önemli ülkesine haline getirmek için mücadele ortaya koyuyorsunuz. 17-25 Aralık darbesi dediler yılmadınız. Yeni Türkiye’yi getireceğiz diye mücadele ediyorsunuz” dedi.

‘’CHP VE MHP’YE FIRSAT VERME ISPARTA’’

Öte yandan 30 Mart’ta yapılan seçimlere girerken kaset ve montajlarla önlerinin kesilmeye çalışıldığını ileri süren Soylu, şunları söyledi: “Bu millet bize dedi ki bunlar yalan iftiradır dedik, bu çetenin ülkenin gelişmesini önüne geçmek istiyor dedik. Bu millet bizi yalnız bırakmadı. Biz Ak Partiyle beraberiz dediler. Hemen ardından 10 Ağustos’ta kendi Cumhurbaşkanını seçtiği o seçime gittik. Bu millet o seçimde de bizi yalnız bırakmadı. AK Parti sadece siyasi bir fırka, parti değildir. Bu ülkenin en önemli harekettir. Sorumluluğumuz var. Daha yolun başındayız. Nasıl bir mücadele içinde olduğumuzu bilincindeyiz. 2015 seçimlerinde sandıkları patlatacaksınız. Şu darbe kurallarını silip atacağız diğer 203’e ulaşacağız diye söz verdik. 7 Haziran’da bir seçim var. Çok çalışmalıyız, çok mücadele etmeliyiz. Yeni bir tarih yazmalıyız Isparta’yla. Isparta Türkiye siyasetine yön veren bir ilimizdir. CHP ve MHP’ye fırsat verme Isparta. Kim ne söylerse söylesin. Bir taraftan Cumhurbaşkanımız bir taraftan Başbakanımız acaba gider mi acaba Türkiye yönetilebilir mi acaba fırsat bize geçer mi diye ihanetle çetelerle işbirliği yaptılar ama Erdoğan öyle bir performans gösterdi ki avuçlarını yaladılar.

‘’SANDIKLARI PATLATIN’’

Biz seçime hazır bir Isparta gördük. Salona girer girmez gördük. Güçlü bir Isparta gördük. 7 Haziran’da yeni Türkiye’nin kapılarını ardına kadar açmaya hazır mısın Isparta? Anlaşılıyor ki Türkiye’nin siyasetinde en iyi anlayan Isparta. Nasıl 30 Mart’ta, 10Ağustos tarih yazdıysa Isparta, 7 Haziran’da da şer çetesini sandığa gömecek. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar. Onlar nasıl tuzaklar hazırlarsa hazırlasınlar. Kendi arabamızı da yapacağız, kendi uçağımızı da yapacağız.”

 

 

Bu haber 664 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...