Gülbirlik’ten vefa örneği

22 Ekim 2012 19:04

Gülbirlik, bu zamana kadar kurumda çalışıp emekli olmuş eski personeli ‘Birlik ve Beraberlik Yemeği’nde bir araya getirdi.

Kısa adı Gülbirlik olan Gül, Gülyağı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği güzel bir vefa örneği gösterdi. Kurum, bu zamana kadar kurumda çalışıp emekli olmuş eski personeli düzenlediği programla buluşturdu. Cumartesi günü gerçekleştirilen programa; Gülbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Müdür Hasan Çelik ve Genel Müdür Yardımcılarının yanı sıra 60 dolayında emekli eski personel de katıldı.

DEMİR; “SİZLERDEN ALDIĞIMIZ

KURUMUMUZU DAHA İYİ YERE GETİRDİK”

Programda ilk olarak kürsüye gelen Gülbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Demir; “Bugün burada bizim için çok önemli bir program icra ediyoruz. Ben, böylesine bir program yaparak eski personelimizi buluşturmaktan, sizleri bir araya getirmekten dolayı son derece mutluluk duyuyorum. Sizler yıllarca bu kuruma hizmet verdiniz, emek verdiniz. Bizde sizlerden aldığımız Gülbirlik’i daha da geliştirerek bugünlere getirdik. Kurumumuzu sizin bıraktığınız yerden nerelere getirdiğimizi biraz sonra müdürlüğümüzü gezince daha iyi görme imkanı bulacaksınız. Zira, Gülbirlik olarak ürettiğimiz ve dünya markası olan Rosense markasıyla şimdi daha güzel günler bizi bekliyor. Bu birlik ve beraberlik, kaynaşma yemeğimize katıldığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÇELİK; “29 DALDA 119 ÇEŞİTLE PARFÜMERİ PİYASASINDA VARIZ”

Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik de programda yaptığı konuşmada; “Yıllarca kurumumuza hizmet verdikten sonra emekli olmuş arkadaşlarımızla bugün ayna masada olmaktan büyük sevinç duyuyoruz. Gülbirlik tabiî ki gelişti ve sizin bıraktığınız yerde değil. Şimdi daha modern tesislere ve ürünlere sahip.

Ben, 1954’te Gülbirlik’i kuranlara ve bu kurumun bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Vefat etmiş olanlara Allah’tan rahmet diliyorum. İyiki böyle bir kurumu kurarak Isparta’ya kazandırmışlar.

Gülbirlik, yeniden yapılandırma çerçevesinde devlete yük olmaktan çıkmış ve devletin Yeniden Yapılandırma Üst Kurulundan ayrılan ilk kurum olarak örnek teşkil etmiştir.

Gülbirlik olarak şuanda Tren İstasyonu bölgesine yapılacak olan Gül Vadisine kurum olarak destek vereceğiz. Bu konuda protokol imzaladık. Bu projenin 2013 yılında faaliyete geçeceğini düşünüyorum. Şuanda 29 dalda 119 çeşit ürünle gerek Türkiye gerekse dünya parfümeri piyasasında bulunuyoruz. Ürünlerimiz 81 vilayet ve dünyanın bir çok ülkesinde satılmaktadır. Kurumumuzda hali hazırda yüz dolayında personel çalışmaktadır” dedi.

EMEKLİ PERSONELE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Programda daha sonra, tüm emekliler adına daha önce Kurumda Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmış olan Muzaffer Tülemen’e plaket takdim edildi. Tülemen de konuşmasında; “Ben bu plaketi Gülbirlik’ten emekli olan tüm arkadaşlarım adına alıyorum. Böylesine güzel bir program düzenleyip bizi bir araya getirdikleri için Gülbirlik Yönetimine ve Genel Müdür beye teşekkür ediyor ve kendilerini tebrik ediyorum” dedi. Program, yenilen yemeğin ardından emeklilerin tesisleri gezmesiyle sona erdi.

 

 

 

Bu haber 1172 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...