Şarkikaraağaç MHP İlçe Kongresi yapıldı

13 Ocak 2015 19:09

MHP İlçelerdeki son kongresini Şarkikaraağaç’ta yaptı. Mustafa Atılgan’ın güven tazelediği kongreye Belediye Başkanı Günaydın’ın ilçe halkına verdiği yol sözü damgasını vurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) ilçelerdeki kongre sürecini pazar günü itibariyle tamamladı. 11. Olağan Şarkikaraağaç Kongresi İMKB Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Kongreye MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz ve Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve partililer katıldı. Gerçekleştirilen seçimde Mustafa Atılgan güven tazeledi.

GÜNAYDIN YOL SÖZÜ VERDİ

Bu arada kongreye Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın yol sözü damgasını vurdu. İlçe yolları için 30 Mart yerel seçim öncesinde MHP’nin kazanması durumunda yardımcı olacağını hatırlatan,  Şarkikaraağaç Belediyesi ile aralarında sadece göstermelik bir bedel karşılığında protokol yaparak ilçenin yollarını yaz aylarında 10 gün içerisinde çözüme kavuşturacaklarını bildirdi. Günaydın, "10 gün geleceğim beni Kızıldağ'da misafir edeceksiniz. 10 günde bu memleketin yol sorunu diye bir şey kalmayacak" dedi.

YALÇIN’DAN TEŞEKKÜR

Öte yandan Şarkikaraağaç ile birlikte ilçelerdeki seçim sürecini tamamladıklarını dile getiren İl Başkanı İsa Yalçın, şu açıklamayı yaptı: “Yeni seçilen ilçe başkanı, yöneticilerimiz ve il delegelerimize hayırlı olsun dileklerimle bugüne kadar hizmet etmiş olan arkadaşlarımıza da  teşekkür ediyorum. Bu kongre sürecinde desteklerini eksik etmeyen Milletvekilimiz Nevzat Korkmaz, Isparta Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın , Isparta Ülkü Ocakları Başkanımız Akif Çapraz, Yalvaç Belediye Başkanımız Halil Hilmi Tütüncü , Senirkent Belediye Başkanımız Erol Civelokoglu, Hüyüklü Başkanımız Hasan Yıldız, Sarıidris Belediye Başkanımız Ramazan Pala , Sav Belediye Başkanımız Mustafa Avşar, Kuleönü Belediye Başkanımız Sezayi Çakır,  il genel meclisi üyelerimiz , belediye meclisi üyelerimiz ve dava arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

Bu haber 917 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...