‘’10 günde 10 yıllık iş yapacağım’’

14 Ocak 2015 18:06

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, 15 yıldır çivi çakılmayan ve Isparta’nın en atıl ilçelerinden biri haline gelen Şarkîkaraağaç için harekete geçti. Günaydın, ‘’300 metrelik yolu düz gidemedik. Ördekçi Köyü bile ilçenin yanında Paris kalıyor’ dedi.

İlimizin en büyük fakat en geri kalmış ilçelerinden biri olan Şarkîkaraağaç makûs tarihinden kurtulacağa benziyor. Geçtiğimiz günlerde partisinin İlçe kongresine katılmak üzere Şarkikaraağaç’a giden Günaydın, ilçede geçirdiği sayılı dakikaları hayretle anlattı.

‘’300 M DÜZ YOLDA GİDEMEDİK’’

15 yıl önce Ş.Karaağaç’a yardım ederek yol ve kaldırımlarını yaptığını fakat o günden bu yana çivi dahi çakılmadığını ileri süren Günaydın, ‘’15 yıldan bu yana maalesef bir tane bile çivi çakılmamış. Ne kaldırım ne yollar ne de asfaltlar. 300 metrelik yolu düz gidemedik. Büyük çukurlar var. Oranın da bir milletvekili var. Belediye Başkanı ben bundan utanıyorum dedi adamcağız. Ben bu konuya üzüldüm. Oradan bir milletvekili çıkmış. Acaba bir kere oraya uğramadı mı? Ben olsam kürek kazma alırım kendi başıma çukurları kapatırım. O belediye başkanımız bize müracaat ederse, protokol yapılarak araçlarımla 10 gün gideceğim şantiyeyi kuracağım 10 günde 10 yıllık işi yapacağım’’ dedi.

‘’ÖRDEKÇİ KÖYÜ BİLE Ş.KARAAĞAÇ’IN YANINDA PARİS KALIYOR’’

Öte yandan Ş.Karaağaç’ın Ördekçi köyü örneğini veren Günaydın, ‘’Orası belki yanında Paris kalıyor. 15 yılda bir kaldırım taşı oynatılmazsa yol yapılmazsa ilçe nasıl kalkınır? Şarkîkaraağaç da bizim memleketin bir parçası. Milletvekili olan bir yerde kötü bir yer olmaması lazım. MHP’li belediye meclis üyelerimiz var. Particilik gözetmeden oranın yollarını yapacağım. Oranın insanı cezalandırılıyor mu acaba?’’ şeklinde konuştu.

 

Bu haber 751 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...