Pamukkale Ekspresi yeniden seferlere başlıyor

17 Ocak 2015 12:50

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Pamukkale Ekspres'inin seferlerine yeniden başlayacağını duyurdu. 19 Ocak’ta ise Denizli­ Afyonkarahisar­ Eskişehir seferleri başlıyor.

Uzun yıllar hizmet ettikten sonra kaldırılan Pamukkale Ekspresi yeniden başlıyor. Müjdeyi AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, tarih vererek açıkladı. Şimdilik Burdur ve Isparta’nın bu seferlerden yararlanamayacağını belirten Özçelik, 2 İl için de talepte bulunduğunu bildirdi. Özçelik, “Kurulduğundan bu tarafa bakım ve yenilemesi yapılmayan demir rayları ve yolları baştan sona elden geçirilmiştir. Hükümetimiz buraya da bütçe ayırmıştır.

‘’19 OCAK’TA DENİZLİ­ AFYONKARAHİSAR­ ESKİŞEHİR SEFERLERİ BAŞLIYOR’’

Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Denizli, Kütahya, İzmir güzergahında raylar yenilenmiştir. TCDD 19 Ocak'ta Denizli­ Afyonkarahisar­ Eskişehir seferlerini başlatıyor. TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman'la yaptığım görüşme sonucu Burdur ve Isparta seferlerinin de başlatılmasını talep ettim. Genel müdürümüz uygulamayı gördükten sonra bu seferlerinde başlatılabileceğini ifade etmiştir. Isparta vekillerimizle de konuyu takipteyiz’’ ifadelerinde bulundu.

 

 

Bu haber 958 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...