Eğirdir U-15’ten 12 – 0’lık galibiyet

20 Ocak 2015 17:15

Isparta U-15 Futbol liginde mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor U15 takımı geçtiğimiz cumartesi günü Isparta Milli Egemenlik stadında konuk ettiği Merkez Gençlikspor’u 12-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Isparta U-15 liginin ilk yarısında 4-3 yenildiği Merkez gençliği konuk eden kırmızı yengeçler baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada rakibine gol oldu yağdı. İlk yarısı 4-0 biten karşılaşmada  ikinci yarıya daha istekli başlayan yengeçler maçtan 12-0 gibi farklı bir skorla sahadan galip ayrıldı.

Yengeçlerin gollerini Erdem(3), Hüseyin (2) Berkant (3) Emre Üstündağ (1) Berkay (1) Mert (1) Emirhan (1) kaydetti. Eğirdirspor U-15 takımı Antrenörleri Ali Aslanlı ve Mehmet Zorkol takımın aldığı galibiyetten mutlu olduklarını ve Eğirdirspor gibi bir kulübün alt yapısında çalışmaktan gurur duyduklarını ifade ederken, futbolcuların hırsı ve azminden memnun olduklarını dile getirdiler. Kırmızı Yengeçler ikinci devrenin son maçında bu cumartesi Isparta Milli Egemenlik stadında Gülspor’a konuk olacak.  Eğirdirspor As Başkanı Hakan Muran ise miniklerin maçını tribünden takip ederek onlara destek oldu.

 

 

Bu haber 1721 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...