Yağmur suyunda sona gelindi

20 Ocak 2015 17:19

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın şehir içinde başlatmış olduğu alt yapı ve yağmur suyu çalışmalarında artık sona doğru geliniyor. Afet olmadığı müddetçe yapılan yağmur suyu kanalları ile artık yollarımız sel suları ile boğuşmayacak. Neredeyse vatandaşlar yağmur altında bile olsa ayakkabıları ıslanmadan işyerine yada evlerine gidebilecek duruma geldi. İşin en güzel tarafı da artık yapılacak olan bu alt yapı çalışmaları ile artık evlerimize su basmayacak. İşte bu son çalışmalardan birisi bugünlerde Gülkent Devlet hastanesi önünde yapılıyor.6 metrederinlikte yapılan çalışmalar 450 metreyi kapsıyor. Bu caddemizde hem altyapı hem de atıksu kanal döşemesi yapılıyor. Yeni Yağmur Suyu alt yapısı ile birlikte çürüyen atıksu kanalları da yenileniyor. Hafta içi yapılan çalışmalar hafta sonu da devam ediyor. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Cumartesi ve Pazar günü de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalarını gece geç vakte kadar devam ettiriyor.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da Pazar günü olmasına rağmen çalışmaları yerinde inceleyenlerden biriydi. Başkan Yardımcısı Akif Aslan ile birlikte çalışmaları takip etti. Günaydın burada vatandaşlara da alt yapı çalışmalarında da sona doğru gelindiğini müjdeledi.

Günaydın yaptığı açıklamada, “burada yaptığımız çalışma kritik bir noktadır. Burada yaptığımız alt yapı çalışmalarında bir altyapı mücadelesi veriyoruz. Bu kavşağımızdaki sorun, hemen hemen şehrimizin tüm alt yapısının birleştiği bir nokta. Hem yağmur suyu, hem içme suyu hem de atık su kanallarının birleştiği bir nokta. Tabiri yerinde ise iğne ile kazarak bu çalışmaları tamamlamaya çalışıyoruz.  Ekibimiz bu zor kış şartlarında çalışmalarında hiçbir hız kesmeden devam etmektedir. Kendilerine Isparta adına teşekkür ediyorum. Birkaç yerimiz kaldı. Artık alt yapı çalışmalarımızda sona geldik. Halkımızı artık medeni bir şehirde yaşamanın zevkine varacaklardır” dedi.

 

 

Bu haber 644 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...