Taekwondo Cumhuriyet Şampiyonası Isparta’da yapıldı

23 Ekim 2012 19:46

Taekwondo İl Temsilcisi Emin Büyükkurt, 5 ilden 180 Erkek ve 120 Bayan sporcunun katıldığı Cumhuriyet Bölge Kupası Şampiyonasının Isparta’da gerçekleştiğini bildirdi.

Söz konusu şampiyonanın Isparta’ya ve sporculara önemli katkılar sağladığını ifade eden İl Temsilcisi Emin Büyükkurt; “Cumhuriyet Kupası şampiyonası 20 -21 Ekim/2012 Tarihinde düzenlenmiş olup,  müsabakalara Antalya-Burdur-Kütahya-Uşak-Muğla-illerinden toplam 180 Erkek 120 Bayan sporcu katılmış olup toplam 300 sporcu mücadele etmiştir” dedi.

Isparta Taekwondo İl Temsilcisi Emin Büyükkurt, müsabakaları 2 kort ve elektronik skorbort ile puanlamaların yapılmasından dolayı hatayı en aza düşürerek kaliteli müsabakaların sergilendiği bir müsabakanın yapıldığını belirterek; “Ayrıca yapılan bu şampiyona sporcularımız açısından son derece katkı sağlamıştır. Onlara taktik, teknik ve bilgi, beceri açısından önemli etkiler sağlamıştır. Ayrıca müsabakalarda camiamıza desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'e Spor Şube müdürü Fatma Uçarlar’a,  ayrıca müsabakalarda görev alan tüm hakem ve antrenörlere teşekkürlerimi bir borç biliyorum”  dedi.

Bu haber 2111 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...