‘’Yazıklar olsun!’’

21 Ocak 2015 16:12

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehir merkezi ile SDÜ arasında kalan yolu 2 ay gibi kısa bir sürede tamamladıklarını belirterek, ‘’11 kişinin yaşamını yitirdiği bu yolu Karayolları 7 yılda bitiremedi. Yazıklar olsun!’’ dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Kolçelik Kavşağı ile SDÜ arasındaki yolla ilgili sitemlerini her fırsatta dile getiriyor. Daha önce bu yolu birkaç kez gündemine alan Günaydın, yeni bir çağrıda bulundu. Ana yolun yanında bulunan servis yolunu da bahar aylarında tamamlayacaklarını belirten Günaydın, karayollarına çattı.

‘’BİR YOLU 7 YILDA BİTİREMEDİLER!’’

Karayollarının 7 yılda bitiremediği yeri kendilerinin 2 ayda bitirdiğini belirten Günaydın, şunları söyledi; ‘’Orada 11 kişi de vefat etti. Vatandaşlarımız o yol yüzünden bizi suçluyorlar. Biz kötülenelim diye mi acaba 7 yıldır yapmadılar. Eğer öyleyse yazıklar olsun. Millete hizmet edilmeli. Ben kendimi Isparta’nın işçisi olarak görerekten çalışıyorum. Orta refüjleri yapsınlar yan yolları biz yapalım dedik.

‘’1 MİLYONLUK OTOMATİK SULAMA SİSTEMLERİMİZİ KIRDILAR!’’

Biz refüjleri yaparız şehri pırıl pırıl yaparız. Ama biz kendimiz yapmıştık sizler söktünüz. 1 milyon TL’lik otomatik sulama sistemini kaldırdınız halen yapmadınız. Yapsanıza kardeşim! Refüjleri ya protokolle devredecekler ya da ihale edip yaptıracaklar. Beklemek önemli değil, can kaybı oluyor. Biz200 kmyol yaptık. Bir kişinin burnu kanamadı. Neden? Biz 15 günde bitireceğiz diyoruz orayı kontrol altına alıyoruz. Kaza diye bir şey olmadı. Allah’tan dilerim bundan sonra da olmasın. Bir refüjleri kaldı onları yapın. Kenarlarında da toprak vs kaldı onları da düzeltin. Üniversiteye kadar olan servis yolunu da baharın yapacağız.’’

 

Bu haber 718 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...