“Personelim artık kendisi ile yarışıyor”

23 Ekim 2012 19:49

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, her fırsatta yapılan çalışmaları yerinde inceliyor. Özellikle iki yıl önce başlatmış olduğu ve kırmızı kot uygulaması ile şehirde bulunan cadde ve sokaklardaki kalıcı asfalt kaplama çalışmalarını daha da titizlikle inceliyor. Bu yıl hedeflenen80 kmmesafeye de ulaşılmasına az kaldı. Bu yıl içerisinde bu güne kadar 70 km’lik caddenin hem alt yapı çalışmaları hem de kalıcı asfalt kaplamaları yapıldı. Ayrıca bu yollardaki yol çizgilerinin de %90’ı tamamlanmış durumda.

Geceyi gündüze katan Fen İşleri Müdürlüğü hafta sonu tatillerini de kaldırarak yolların bir an evvel tamamlanması için insan üstü gayretle çalışarak hizmetlerine devam ediyor. Bu günlerde de hedeflenen sürenin de altında bir zamanda yoldaki işlemlerin tamamlandığı dikkat çekiyor. 15 günde bitirileceği tahmin edilen yollar 10 günde tamamlanıyor. Bu artan zamanda da eksik kalan yada sorun olan yolların bakım ve onarımı gerçekleştiriliyor.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın “alman gibi çalışmak” deyimini de değiştirerek personelin Türk gibi çalıştığını ifade etti.

Günaydın yaptığı açıklamasında, “111. Caddemizin ikinci asfalt kaplamasının tamamlandığını görmek beni sevindirdi. Şimdi de 112. Caddemizin yani hastane caddemizin ikinci asfalt kaplamasını gerçekleştiriyorlar. Beni asıl sevindiren konu ise 10 günde bitirilmesi hedeflenen yolumuzu 7 günde tamamlıyoruz. Bu boş kalan 3 günde de ekiplerimiz boş durmuyor hesapta olmayan işleri de bu zamana sığdırıyorlar. Yani ekstradan çalışma içerisinde bulunuyorlar. Bu günde burada ekstradan yapılan bir hizmeti görmekteyiz. Aslında bizim yaptığımız bu kalıcı asfalt çalışması aylara değil yıllarla ölçülmesi gerekmektedir. Ancak biz bu çalışmayı aylara değil günlerle sınırladık. Bu sınırlarımıza rağmen arkadaşlarımız bu süreden de önce çalışmalarını tamamlamaktadırlar. Personelim gerçekten büyük bir özveri ile çalışmaktadırlar. Akşamın bu geç vaktinde evlerine yemek yemeğe bile gitmeden işin bitmesi için gayret göstermektedirler. Bu enerjilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Eskiden ben Alman gibi çalışıyoruz diye ifade ediyordum. Ama bugün şöyle diyorum. Artık personelimiz Türk gibi çalışıyor. Bu yıl belirtmiş olduğumuz80 kmhedefine ulaşacağıma inanıyorum. Artık gözüm arkamda değil” dedi.

 

Bu haber 736 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...