Eğirdir’in Sultanları 3. Lig yolunda

30 Ocak 2015 15:42

Eğirdirspor Bayan Voleybol Takımı için Eğirdir Kapalı Spor Salonu’nda imza ve tanıtım töreni düzenledi.

Eğirdirspor Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Voleybol Şube Sorumlusu Abdullah Turan, imza töreninde yaptığı açıklamada; “Bugün Eğirdirspor ve camiası için tarihi bir günü yaşamaktayız.” dedi.

Abdullah Turan, 15 gün önce futbolcuların imza töreninde söylediği gibi bayan voleybol takımı için Federasyona başvuru yapıldığını ve onaylandığını söylemişti. Bugün ise, voleybol takımının imza töreninde basının karşına geçen Abdullah Turan, 12 bayan voleybolcu ve teknik heyet ile mukavele imzaladı.

Eğirdirspor Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Voleybol Şube Sorumlusu Abdullah Turan, “Bayan voleybolcularımızdan ve teknik heyetimizden Antalya’da yapılacak olan 3. Lig terfi maçlarında başarı beklemekteyiz. Antrenörümüz Hüseyin Şentürk ve voleybolcularımıza güvenimiz tamdır. İnanıyoruz ki, kızlarımız camiamıza ve taraftarlarımıza 3. Lige terfi gururunu yaşatacaklardır. Bayan voleybol takımı resmi sponsorumuz Yer Gök Elma Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İlker Gök’e, kulübümüze ve bayan voleybol takımımıza yapmış olduğu katkılardan ve desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca, takımın oluşmasında emeği ve gayretlerinden dolayı SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’na teşekkür ediyorum. İnşaallah, bayan voleybolcularımız çıktıkları müsabakalarda, kulübümüzü, ilçemizi ve Yer Gök Elma’yı en iyi şekilde temsil edeceklerdir” dedi.

Eğirdirspor Bayan Voleybol Takımı resmi sponsoru Yer Gök Elma Yönetim Kurulu Başkanı İlker Gök yaptığı açıklamada, “Her zaman kulübümüzün ve camiamızın yanında olacağız. Kendilerine Antalya’daki müsabakalarda başarılar dilerim” dedi.

Bölgesel Amatör Lig Akdeniz grubunda mücadele edecek olan Eğirdirspor Bayan Voleybol Takımı, düzenlenen imza ve tanıtım töreninin ardından 3. Lig terfi maçları için turnuvaya katılmak üzere Antalya’ya gitti.  

Bu haber 1051 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...