Günaydın kazmayı vurmaya hazırlanıyor

3 Şubat 2015 18:37

Eski İl Özel İdare alanıyla Böcüzade Parkı arasındaki değer tespiti sona erdi. Başkan Günaydın, İl Sağlık Müdürlüğü binası ile iki özel işletmenin binalarını da alarak bu alanı ada bazında değerlendirmenin planlarını yapıyor. Günaydın, kısa süre sonra özel işletmelerin kapısını çalacak.

Eski İl özel İdare alanıyla Böcüzade parkı arasında gerçekleştirilecek olan takasta sona gelindiği öğrenildi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, konuyu kendisinin de takip etmediğini ancak bildiği kadarıyla tespitin gerçekleştirildiğini belirtti.

‘’BÖZCÜZADE FİYATTA DAHA AĞIR BASTI’’

Böcüzade Parkı’nın eski İl Özel İdare alanında daha ağır bastığını bunun karşılığında il sağlık Müdürlüğü’nü de isteyeceklerini ifade eden Günaydın, ‘’Ama bildiğim kadarıyla bizim alanımız daha ağır basıyor. Bunun karşılığında İl sağlık Müdürlüğü’nün binasını isteyeceğiz. Aynı bölgede özel işletmeler de var. Oraların da parasını verip almayı istiyoruz. O alanı dümdüz çıkarmak istiyoruz. Ama bu konular zor konular biliyorsunuz. İhalelerimiz yakında başlıyor’’ şeklinde konuştu.

 

Bu haber 735 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...