“Kafeler Isparta’mız İçin Sosyal Bir İhtiyaçtır”

4 Şubat 2015 17:39

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehirde hizmet veren kafe işletme sahiplerinin misafiri oldu. Modernevler Mahallesi’nde bulunan bir işletmede düzenlenen programa katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, kafeterya deyince ilk akla gelenin genç ve öğrenciler olduğunu dile getirerek, “Kafelerimize gençlerimizin yanında ileri yaş grubundaki insanların da gelmesi teşvik edilmeli” dedi.

Isparta’ya daha iyi nasıl hizmet edilebilir düşüncesiyle yola çıkan kafe işletmecileri her ay bir araya gelerek durum değerlendirmesinde bulunuyor. Bunlardan birisi de Modernevler Mahallesi’nde bulunan bir işletmede gerçekleştirildi. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da bu toplantıya misafir olarak katıldı.

Karşılıklı görüş alışverişlerinin gerçekleştiği, sorunların ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Şehir Kapında Dergisi Sahibi Gökhan Çınar, “İşletmecilerin devamlı bir arada olmasından sürekli fayda görmüş bir kurumuz. Bana göre Isparta bölgenin en iyi şehri, bu şehirde olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Kafe işletmesi sahipleri de bu toplantılara 10-12 kişilik bir grupla başladıklarını bugün 30’a yakın işletmenin bir araya geldiğini ve bu sayının her geçen gün arttığını ifade ettiler. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın Isparta’yı yaşanabilir bir şehir yaptığına dikkat çeken işletme sahipleri altyapısı tamamlanmış ve kaliteli hizmet veren işletmelerle bir şehirde yaşayan gençlerin ve öğrencilerin daha mutlu olduğuna vurgu yaptılar.

Kafe işletmecilerinin davetinden dolayı mutluluk duyduğunu dile getiren ve toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Akif Aslan ve Recep Erdem ile birlikte katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehirde gençlere yönelik hizmet veren işletmelerin her geçen gün kalitesini bir üst noktaya taşıdığına dikkat çekti. Günaydın, “Kalite çok önemli, bu kalitenin vazgeçilmez unsurlarından birisi de temizlik konusu. Titiz, temiz ve kaliteli hizmet beni sevindiriyor. Sizlerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Kafelerimiz Isparta’mız için sosyal bir ihtiyaçtır. Kafeterya deyince hep akla ilk olarak genç ve öğrenci geliyor. Gençlerimizin yanında ileri yaş gurubundan insanlarımızda gelsin. Benim gibi kır saçlılarda oraya gelebilsin. Avrupa’da gençlerin yanı sıra ileri yaş gurupları da kafelere rahatlıkla gelebiliyor. Bunun çalışmaları da yapılmalı. Toplantınıza davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum, geleceğin en güzel yerleri, kültür yuvaları arasında kafeteryalarımız, pastanelerimiz de olsun dileklerinde bulunuyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber 714 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...