Kargo’daki ‘Bayram İndirimi’nde son gün !

23 Ekim 2012 19:55

Posta Başmüdürü Yaşar Adanalı, Posta İşletmesinin 172. kuruluş yıl dönümü ve bayram dolayısıyla PTT kargo gönderilerinde yüzde 10 indirim yaptıklarını belirterek; “18 Ekim’de başlayan indirim uygulamamız bugün akşam mesai bitiminde sona erecektir” dedi.

PTT Genel Müdürlüğü'nün 172. kuruluş yıl dönümü ve Kurban Bayramı dolayısıyla PTT kargo gönderilerinde 18-24 Ekim tarihlerinde yüzde 10 indirim yapıldığını ifade eden Isparta Posta Başmüdürü Yaşar Adanalı; “Bilindiği gibi PTT'nin 172. kuruluş yıl dönümünün 23 Ekim 2012 tarihinde çeşitli etkinliklerle kutladık. PTT'nin kuruluş yıl dönümü ve yarın başlayacak olan Kurban Bayramı dolayısıyla, 18 - 24 Ekim 2012 tarihleri arasında, PTT Kargo ile ulaştırılan gönderilerde yüzde 10 indirimli uygulamaktayız”  dedi.

Başmüdür Adanalı, hizmetlerin daha sağlıklı yürütülmesi için de şu uyarılarda bulunuldu: “'Gönderici ve alıcı adreslerinin tam, doğru ve okunaklı yazılması, posta kodu yazımının unutulmaması, tebrik kartı zarflarının ağzının kapatılmaması, özellikle çok miktarda tebrik gönderen kişi ve kuruluşların gişe önlerinde beklememeleri için gönderilerin ücret alma makinesi bulunan gişelere verilmesi, gişelerimizde satılan pul baskılı tebrik zarfları ile resimli kartların tercih edilmesi, hediyelik eşya ve paketlerin gönderilmesinde PTT Kargo hizmetlerinin tercih edilmesi, posta ile gönderilecek hediyelik eşyaların taşıma sırasında hasar görmemesi bakımından ambalajlarının sağlam olarak yapılması, bu amaçla posta gişelerinde bulunan ücretsiz kutu ve kargo yollama poşetlerinden faydalanılması hizmetlerimizin daha sağlıklı şekilde yürütülmesine yardımcı olacaktır. Uygulamamız 24 Ekim günü yani bugün mesai bitimine kadar sürecek olup bugün akşamüzeri sona erecektir. Onun için gönderisi olanların gönderilerini bir an önce göndermeleri indirimden yararlanma adına kendi menfaatleri icabıdır” dedi.

 

Bu haber 915 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...