“İktidar Olmadan Tüm Sorunları Çözen Bir Belediyeyiz”

5 Şubat 2015 15:43

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatları Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz ile ilçe teşkilat başkanları katıldı.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Isparta’da tüm ilçe kongrelerinin tamamlandığını, 21 Şubat’ta İl, 21 Mart’ta ise MHP’nin büyük kurultayını yapacaklarını söyledi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın ilçelerde gerçekleştirilen kongrelere katıldığını ifade eden MHP İl Başkanı İsa Yalçın, ilçe teşkilatlarıyla bir toplantı gerçekleştirdiklerini ve ardından da belediyeyi ziyaret ettiklerini aktardı. Yalçın, “İlçe kongrelerimize katıldığınız için sizlere teşekkür etmek istedik” derken, Isparta’da siyasetin seviyesizce yapıldığını aktardı. Yalçın, “Sayın Recep Özel, ‘ITKM bitmeden, Dereboğazı Yolunu yaparız’ diyor. 5 defa ifade değiştiriyor. Recep Özel ve AKP’nin siyasi ömrü Dereboğazını bitirmeye yetmeyecek” derken, ITKM’ye birileri tarafından haram bulaştırıldığını aktardı. MHP İl Başkanı İsa Yalçın, yaklaşan genel seçimlerde sahaya inip her şeyi anlatacaklarını belirterek, “Sahada ayrıca MHP’li bir belediye başkanının ne yaptığını, MHP’nin iktidar olması durumunda da neler yapacağını halkımıza anlatacağız” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, göreve yeni seçilen tüm başkanları tebrik ederek çalışmalarında başarı dileklerini iletti. Belediye olarak büyük projelerinin bulunduğunu, bunların bir bölümünün yapıldığını, bir bölümüne başlandığını aktaran Başkan Günaydın, “İktidar olmadan şehrin tüm sorunlarını çözen bir belediyeyiz. Yapacağımız yatırımların paraları hazır. Halkın ve kamunun parasını, hakkını koruyarak tüm bu sorunları çözüyoruz. Bilinçli bir şekilde çalışıyoruz. Milliyetçi Hareket Partili belediye budur. İnşallah Isparta Belediyesi’nin yeni projeleri, yeni yatırımlarıyla huzur kenti ve yaşanabilir kentler arasında açık ara birinci olacaktır. Bunu hedefliyoruz. MHP, Isparta’da nasıl çalışıyorsa iktidara geldiğinde de Türkiye’de aynı şekilde çalışacaktır. Bu ziyaretinizin hayır, uğur, bereket getireceğine inanıyorum. Tekrar ziyaretlerinizden dolayı sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

Bu haber 681 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...