Çalışmalar titizlikle sürüyor

6 Şubat 2015 16:02

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nce sürdürülen yağmur suyu ana bypass hattı çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında daha önce planlanan ve çalışmaları Gülkent Devlet Hastanesi önünden başlatılarak, Askerlik Şubesi, Nazmiye Demirel İlkokulu ve Askeri Lojmanların bulunduğu alandaki caddede çalışmalarda sona gelindi. Çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte bu caddede yağmur sularından tamamen kurtulacak. Bu çalışma ile birlikte bugüne kadar ciddi anlamda rahatlatılan Özkanlar Kavşağı’nda da yağmur suyu açısından tüm sorunlar ortadan kalkmış olacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Askeri Lojmanlar önüne kadar gelen ve lojmanların içerisinden geçerek bir üstte yer alan Yılanlı Sokak ve Özkanlar Kavşağının da rahatlatılacağını aktardı. Günaydın, “Çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte ana caddemizdeki binalar, Askeri Lojmanların içerisi, Yılanlı Sokak ve Özkanların sorunları tamamen ortadan kalkmış olacak. Bu çalışmamızı en kısa sürede tamamlayacağız. Çalışmaları titizlikle sürdürüyoruz ve her an çalışmaları takip ediyoruz. Isparta’mızda çözülmesi mümkün görülmeyen yerler çözülüyor. Bu çalışmalarımızın da Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Caddede ana bypass hattının tamamlanmasının ardından, ızgara dağıtımı, caddenin uygun koda getirilerek dayanıklı asfalta kavuşturulacak.

Bu haber 602 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...