Bank Asya önünde “Helal lokma” etkinliği

6 Şubat 2015 16:05

TMSF’nin yeni yönetim atadığı Bank Asya’ya destek dün de sürdü. Bayanların yoğun katılımıyla devam eden etkinlikte ücretsiz lokma ikram edildi. Ayrıca müşteriler bankaya para yatırmayı sürdürdü.

BDDK kararıyla TMSF’nin Bank Asya’nın yüzde 63’üne el koyarak yeni yönetim atamasının ardından Isparta Şubesi’nin önünde önceki gün toplanan müşteriler bankalarına destek olduklarını belirterek, para çekmeye değil yatırmaya geldiklerini bildirmişlerdi. Mesai saati bitimine kadar da banka içerisindeki hareketlilik yoğun bir şekilde devam etmiş, müşteriler hesaplarına para yatırmayı sürdürmüştü.

BAYANLAR AĞIRLIKTAYDI

Bank Asya Isparta Şubesi önünde dün sabah saatlerinde de hareketli dakikalar yaşandı. Bankalarına sahip çıkan müşteriler yine toplanarak, destek olduklarını bildirdiler. Bu sefer grup içerisinde bayanların daha ağırlıkta olduğu görüldü.

MASADA DEĞİL RÜYANDA GÖRÜRSÜN

Cumhuriyet Caddesi üzerindeki banka önünde toplanan grup ‘Fuat Avni bu şubeden hesap açtı, Masanda değil rüyanda görürsün, İnsanlar plan yapar kararı Allah verir’ yazılı pankartlar açtılar.

HELAL LOKMA

Öte yandan banka önünde uzun süren bekleyişler için gruba ücretsiz lokma ikramı yapıldı. Lokma ikramlarının “Helal lokma” diyerek dağıtılması dikkat çekti.

Bu haber 674 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...