Belediye Meclisinde hareketlilik yok

7 Şubat 2015 12:26

İl Genel Meclisi Şubat ayı son toplantısında eski İl Özel İdare alanıyla Böcüzade Parkı’nın trampa edilmesine onay verdi. Aynı madde Belediye Meclisi’nin gündemine ise gelmedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, eski İl Özel İdare alanına otopark yapmak istediğini belirtmiş ve konuyu mülk sahibi İl Özel İdare’ye iletmişti. Ardından İl Genel Meclisi’ne gelerek yaklaşık 1,5 saat sunum yapan ve otopark fikrini anlatan Günaydın, bu alanı değerlendirmek istediğini dile getirmiş ancak karşılığında kendisinden yer istenmişti. İl Genel Meclisi de eski alan karşılık Böcüzade Parkı’nı istemiş ve iki taraf da konuya sıcak baktığını ifade etmişti.

İLK ADIM İL GENEL MECLİSİ’NDEN

Bu gelişmelerden sonra dün İl Genel Meclisi’nde eski alanla Böcüzade Parkı’nın trampa edilmesi teklifi görüşüldü. Meclis teklifi kabul ederken İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, ‘’İki kurum da bu anlaşmada kar amacı gütmüyor. Arsalar arasında fark çıkmasını beklemiyorum. Aynı zamanda belediyenin de fark istemeyeceğini düşünmüyorum’’ dedi. Bolat bu söylemi ile ‘’Bizim arsamız daha pahalı çıkarsa fark isteyeceğiz’’ diyen Belediye Başkanı Günaydın’a da mesaj gönderdi.

Bu haber 720 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...