İSTEM kışın da hızını kesmedi

12 Şubat 2015 18:29

Isparta Belediyesi şirketlerinden biri olan İSTEM doğal taş üretme fabrikası yazın olduğu gibi kış mevsiminde de hızını kesmeden üretime devam ediyor.

İnşaat sektörünün yavaşladığı hatta durma noktasına geldiği kış mevsiminde de İSTEM fabrikası hem yurt içi hem de yurt dışı satışlarını sürdürüyor. Fabrika ihtiyaçlara cevap vermek için yazın olduğu gibi kışın da üç vardiya olarak üretime devam ediyor. Kalitede dünya standartlarına ulaşan fabrika artık emin adımlarla yoluna devam ediyor.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da yapılan çalışmaları ve üretimi yakından takip etmek için fabrikada incelemelerde bulundu. Günaydın yetkililerden satış ve üretim ile ilgili bilgi alırken basına da kısa bir açıklamada bulundu. Günaydın açıklamasında kış şartlarında bile üretimde eksiklik olmadığını ve aynı hızla üretime devam ettiğini belirtti.

Günaydın, “Bu gün İSTEM fabrikamızın kalıtesini ve üretimini kontrol etmek için geldik. Gördük ki kış mevsimi olmasına rağmen üretimimizde ve satışlarımızda her hangi bir değişiklik olmamıştır. Kaliteli ürün üretirseniz onun semeresini de görüyorsunuz. Gördüğünüz gibi kış şartlarına rağmen inşaat sezonunun durma noktasına geldiği bu günlerde bile üretimimizi devam ettiriyoruz.

Bildiğiniz gibi 6 yıl önce fabrikamızı geri aldığımızda oturacak bir sandalyesi bile yoktu. Haciz içinde kalmış tabiri yerinde ise batak bir fabrika halinde idi. Bu gün artık kalitesini yakalamış ve yurt içine ve yurt dışına satış yapan bir fabrika haline geldik” dedi.

 

Bu haber 687 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...