‘’Güçlü isimler MHP´yi tercih ediyor’’

12 Şubat 2015 18:43

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, milletvekilliği aday adaylığı sürecinde partisinin bu denli tercih edilmesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, aday adaylığı sürecinde partisinin gördüğü teveccühten mutlu olduğunu söyledi. Isparta'da çok güçlü isimlerin MHP'yi tercih ettiğini belirten Yalçın, şu açıklamalarda bulundu: ‘’Her dönem de olduğu gibi bu dönemde de çok önemli isimler şu anda partimizden aday olacağı konuşuluyor. Partimize aday adayı olarak başvuru yapıldıktan ve genel başkanımız kabul ettikten sonra merkez yoklaması esas olarak adaylık tespiti yapılacaktır. Ülkenin gelmiş olduğu noktada 'bu işte biz de varız' deyip, bizi ziyaret edenler Isparta'da çok güçlü isimler. Birikimlerinden ülkenin faydalanması noktasında bizleri tercih etmelerinden dolayı çok memnunuz. Haziran seçimlerinden sonra iktidar değişecektir. MHP iktidarında da ülkenin bu durumundan kurtulması için arkadaşlarımızdan faydalanacağız. Biz aday adaylarımız arasında ayrım yapmaksızın sayın genel başkanımızın taktirleri doğrultusunda bir liste yapılacaktır. Aday, aday olmayan ayrımı yapılmaksızın tüm arkadaşlarımızla birlikte seçim çalışmalarımıza başlayacağız.

RECEP ÖZEL’E CEVAP

MHP'deki bu yükselişten rahatsız olan AKP Milletvekili Recep Özel, her zamanki gibi milletin anlamadığı bir üslupla partimizi ağzına almaktadır. Recep Özel'in anlamadığı, anlayamayacağı konularda onlara ders verdik. Daire müdürlerinin Merkez İlçe Başkanı ile birlikte toplantı yapması, köy köy gezmesi memlekete ihanettir. Buna sebep olan siyasi partinin milletvekili biz kongrede ikinci tartışmaya yol açmamak için ortaya koyduğumuz için tavrı anlayamamış ve küçümser bir tavır göstermiştir. Recep Özel'in övgüsüne layık olmak sıkıntıdır. Eleştirmesinden mutlu oluyoruz. Lig konusunda onlar Kandil Ligi'nde biz Milli Lig'deyiz. Biz onların karşı ligindeyiz, milli ligdeyiz."

Bu haber 740 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...