Kuleönü Kasabasında elektrik kesintisi

14 Şubat 2015 10:09

AKEDAŞ’tan yapılan duyuruya göre; 15 Şubat 2015 Pazar günü 09:00 ile 12:00 saatleri arasında Kuleönü Kasabasında elektrik kesintisi yapılacak.

Duyuruda, “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin edilmesi amacı ile Atabey İlçe İşletme Şefliği ekipleri tarafından şebekede yapılacak olan bakım, onarım ve tadilat için, can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla; geçici olarak, enerji kesintisi yapılması gerekmiştir.

Şirketimizce söz konusu talep değerlendirilmiş olup, uygun görülen kesinti programı aşağıda sunulmuştur.

15 Şubat 2015 Pazar günü 09:00 ile 12:00 saatleri arasında Kuleönü TR-1 KÖK' den TR-13 trafosu çıkışında yapılacak enerji kesintisinden; Kuleönü Kasabası Okul Mahallesi ve Kemal Mahalleleri, Bozaönü, Bayat Köyleri, Gürkan Gül yağı fabrikası, Tempa Tavuk, Kırmızı Beyaz Hindi Çiftliği ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir.

Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir” denildi.

Bu haber 694 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...