TRT Akdenizin Sesi Isparta’dan Canlı Yayınlandı

14 Şubat 2015 10:37

TRT Antalya Radyosu “Akdenizin Sesi” Programı  canlı yayınlarını 11 ve 12 Şubat tarihlerinde Isparta’dan gerçekleştirdi.

11 Şubat tarihinde Tayfun Yönlü’nün  sunduğu  programın “Gündem Özel” köşesine Canlı yayın konuğu olarak katılan Isparta Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, Isparta’nın sosyo-ekonomik ve kültürel yapısı ile ilgi bilgiler verdi. 

Hayata Dair köşesinde ise  Isparta İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Sedat Balım Isparta Halk sağlığı müdürlüğünün çalışmalarını dileyicilere aktarırken; Halk Sağlığı Psikolojik Danışma merkezi sorumlusu Dr. Hanife Aydın Pisikojik danışma merkezinin çalışmaları, aile içi şiddet, madde bağımlılığı, çocukların cinsel istismarı konuları ile ilgili bilgi verdi.

Programın Güncel köşesinin konuğu ise Isparta Tarım ve Kırsal kalkınmayı Destekleme Kurumu İl koordinatörü Doç. Dr. Süleyman Gülcü; Kırsal kalkınmayı desteklemenin amacı ve girişimcilerin  desteklemelerden nasıl yaralanabileceği konularında bilgi verdi.

TRT Antalya Radyosu “Akdenizin Sesi” programının 12 şubat Perşembe günü konukları ise  Gündem Özel Köşesine Isparta belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Konuk olurken

Hayata Dair Köşesinde Isparta İl Kültür Müdür Yardımcısı  Resul Taştan Isparta belgesindeki Turizm faaliyetleri hakkında dileyicilere açıklamalarda bulundu.

Güncel Köşesinde ise Gülbirlik Genel Müdürü Hasan Çelik Isparta gülcülüğüne dair bilgiler verirken; 2015 yılı gül çiçeği kampanya  dönemi ile de ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

TRT Antalya Radyosu, Akdeniz’in sesi programıyla bölgenin sesi, sözü, gözü, kulağı  olmaya devam edecek.

 

Bu haber 739 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...