Ak Parti Grup Başkan Vekili Elitaş’dan Dr. Özen’e tebrik

16 Şubat 2015 16:11

Dr. Hasan Özgür Özen, Ak Parti Grup Başkan Vekili Elitaş’a Kuran Sözlüğü’nü Takdim Etti.

TBMM Strateji Bürosu Sorumluluğundan Ak Parti’den Milletvekili aday adaylığı için istifa eden hemşerimiz Dr. Hasan Özgür Özen tarafından Hazırlanan “Kuranî Mucize Kelimeler” adlı Kuran Sözlüğü Ak Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş’a takdim edildi. Ak Parti Grup Başkan Vekili Elitaş, ilk defa farklı bir formatta hazırlanan Kuran Sözlüğü ve Mealini hazırlayarak İslam alemine önemli bir eser kazandıran Dr. Özen’i tebrik etti.

TBMM Strateji Büro Sorumlusu ve TBMM ABD Ülke Uzmanlığı görevlerinde Ak Parti’den Milletvekili Aday Adaylığı için istifa eden Dr. Hasan Özgür ÖZEN tarafından 5 yılık süre zarfında hazırlanarak mucizekelimeler.com internet sitesi üzerinden piyasaya sunulan ve Kur’an’da geçen, tüm kelime ve kavramlarla ilgili ayetlerin bir arada okunabildiği, Diyanet İşleri Başkanlığının Meali kaynak kullanılarak, ilk defa farklı bir formatta hazırlanan Kuran Sözlüğü ve Meali olan 2246 sayfalık “KURANÎ MUCİZE KELİMELER” kitabı, Dr. ÖZEN tarafından Ak Parti Grup Başkan Vekili Mustafa ELİTAŞ’a takdim edildi.

Elitaş, 3 kg ağırlığında ki 2246 sayfalık Kuran Sözlüğünü incelediğinde, Kurani Mucize Kelimeler adlı Kuran Sözlüğünü hazırlamanın çok kapsamlı ve büyük uğraşlar gerektiğini belirterek, bu uğurda büyük sabır ve azim gerektirerek çalışan ve islam alemine büyük katkı sağlayacak Kuran Sözlüğünü kazandıran Dr. Özen’i tebrik ediyorum dedi. Dr. Özen’in başarılı çalışmalarına devam etmesini ve azmini sürdürmesini dilediğini söyledi.

Bu haber 648 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...