Vali Oğuz’a en büyük bayram hediyesi

29 Ekim 2012 18:58

Vali Memduh Oğuz’a en büyük bayram hediyesi yeni doğan torunu oldu.

17 Ekim’de dünyaya merhaba diyen Esra Nur bebek, İstanbul’dan Isparta’ya Vali Dedesi Memduh Oğuz’a bayram ziyaretine geldi.

Çocuklara olan düşkünlüğüyle tanınan Vali Memduh Oğuz, Zeynep ve Memduh Selim’den sonra üçüncü torunu olan Esra Nur’un ziyaretine çok sevindiğini ifade etti.

VALİ OĞUZ; “BÜTÜN DÜNYA BEBEKLERİNİ SEVİYORUZ”

Esra Nur’un şahsında dünya üzerindeki bütün bebeklerin sağlık ve mutluluk içerisinde aileleriyle birlikte huzur içerisinde yaşamaları dileğinde bulunan Vali Oğuz; “17 Ekim günü bir torunumuz daha dünyaya geldi ve İstanbul’dan buraya bayram ziyaretine geldiler.

Çok güzel bir olayı bir arada yaşadık, bizim kültürümüzde, geleneğimizde olan sılayı rahim dediğimiz olan hadise, akrabaları ziyaret etmek, bayram ziyaretinde bulunmak çok güzel bir geleneğimiz. Bu bebek henüz bir haftalık bebekken dedesini ziyaret etmiş oldu, bu güzel bir örnek, güzel bir olay. Biz çocuklarımızın, bebeklerimizin hayırlı olmasını dileriz, inşallah hayırlı olsun, bütün bebekler hayırlı olsun. Bunun şahsında bütün dünyadaki bebekleri de seviyoruz. Ama elbette insanın kucağında kendi soyundan bir bebeğin bulunması da çok büyük bir mutluluk, bundan dolayı Allaha hamd ediyoruz. İnşallah bütün Ümmeti Muhammed’in çocukları gibi hayırlı, iffetli, namuslu, imanlı, kuranlı, ilimli ve devletli olsun.  

Benim küçük oğlumdan bu torunum, abisi Memduh Selim vardı, şimdi birde Esra Nur kızımız oldu. Bu bebeğin şahsında tüm dünya üzerindeki bebeklere aileleriyle birlikte tekrar sağlık, mutluluk diliyorum. Milletimizin bayramını tekrara tekrar tebrik ediyorum” dedi.

             

Bu haber 1360 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...