‘’Isparta’nın ihtiyaçları için özel programlar oluşturacağız’’

16 Şubat 2015 16:28

BAKA Genel Sekreteri Özen, Isparta’nın süper lige yükselmesi için önlerine önemli hedefler koyduklarını açıkladı. Gerekirse Isparta için özel yöntemlere başvuracaklarını belirten Özen, ‘’Ortada düzeltilmesi gereken bir manzara var. Ama Isparta’nın da hibe programlarında proje sayısını artırması gerekiyor’’ dedi.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen, Isparta’da öne çıkan sorunların teşhis ve tedavi için istişarenin ve işbirliğinin büyük önem taşıdığını vurguladı. Bu anlamda her kuruluşun yaptığı bireysel çalışmaların sadece çok küçük adımlar attıracağına dikkat çeken Özen, bundan sonra gelecek projelerin daha yenilikçi, daha yere basan, sürdürülebilir ve etkili olması gerektiğini savundu.

ISPARTA İÇİN ÖZEL PROGRAM

Isparta’nın bölgede ve ülke genelinde söz sahibi olması için ihtiyaçları doğrultusunda özel programlar oluşturmayı düşündüklerini açıklayan Özen, şunları söyledi; ‘’Yakında faaliyetlerimiz olacak. Sonuçta ortada bir manzara var, düzeltilmesi gereken bir durum var. Elimizden geleni yapacağız.

‘’İYİ PLANLANMIŞ PROJE VE İŞBİRLİĞİ İLE HEDEFLERE ULAŞMAK’’

Uzman bir kadro ile iyi planlanmış bir proje ile zamana yayılmış iyi bir eylem amaçlanan noktalara ulaşmada kolaylık sağlar. Biz bu konuda bizzat inisiyatif alıp çalışmayı düşünüyoruz. Bunu yaparken de yanımıza ilgili kamu, kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerini de alacağız. Tek başımıza bunu başarabilmemiz mümkün değil. Sonuçta elimizde sihirli değnek yok. Zaman içinde bu işbirliklerine tanık olacaksınız. İşbirliğinde olursak eminim kesinlikle bir gelişme göreceğiz. Tematik olarak biz hangi alanda gelişmeliyiz bunu tespit edeceğiz çünkü bu işin en önemli adımlarından biri sahiplenmedir. Yereldeki isteği de ölçmüş olup ona göre hareket edeceğiz.’’

 

Bu haber 773 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...