‘’İktidar partisinden daha fazla hizmet getirmezsem yakama yapışın’’

16 Şubat 2015 16:29

CHP Milletvekili aday adayı Mustafa Ceyhan, yine iddialı çıkışlar yaptı. Ceyhan, ‘’300 bin seçmenden merkez ilçede 50 bin, il genelinde ise 100 bin oy alarak 1. parti olacağız. Bunu göreceksiniz. Isparta’da Cumhuriyeti seçtireceğiz’’ dedi.

CHP Milletvekili aday adayı Mustafa Ceyhan, Cumartesi günü Barida Hotel’de partililerle buluştu. Büyük bir katılımla gerçekleşen toplantıda CHP’nin eski ve yeni yöneticilerinin bulunması dikkatleriçekti.

ESKİ YÖNETİMLE  YENİ YÖNETİM AYRI YERLERDE OTURDU

Eski İl Başkanı Vedat Şenol ve yönetimi ile yeni İl Başkanı Senayi Demirkol ve yönetimi ayrı yerlerde oturdu. Bu ayrılık objektiflere de yansıdı. Toplantıya kendini tanıtarak başlayan CHP Milletvekili Aday Adayı Mustafa Ceyhan, Türkiye’nin tehlike içinde olduğunu söyledi. Bu seçimin Cumhuriyeti seçme seçimi olacağını ileri süren Ceyhan, ‘’Bu yüzden ben de elimi taşın altına koyarak mücadele etmeye karar verdim’’ dedi. Siyasete talip olanların insanlarla konuşması ,korkmaması gerektiğini belirten Ceyhan, ‘’Biz herkes gibi yapacağız edeceğiz demeyeceğiz. Hangi partili olursa olsun herkesin işini çözeceğiz’’ diye konuştu.

‘’AK PARTİ DAR BİR KADRO HAREKETİDİR’’

Neden CHP’yi tercih ettiğini de ifade eden Ceyhan, şunları söyledi; ‘’AK Parti dar bir kadro hareketidir. Belirli bir cemaatin belirli bir tarikatın oluşturduğu bir platform. Kimseyi içine almazlar. Bakmayın yüzde 55 oy aldıklarına kendime o siyasi görüşü yakın görmediğim için CHP’deyim.

‘’GÜNAYDIN’IN OTOPARK PROJESİNİ BEN VERDİM’’

Öte yandan Sayın Belediye Başkanımıza biz yatırım şirketiyiz kredi buluyoruz ve yap-işlet-devret modeliyle yer altı ve yerüstü otoparklar yapıyoruz dedik. Kendine şehrin bir sorunu çözelim dedik. O zaman bizi dikkate almadılar ama 5 sene sonra ilk otoparka daha yeni başladılar. Günaydın’ın şimdi yaptığı otopark projesini biz verdik. 5 senede karar verdiler 3 kuruşluk projeyi 5 kuruşa ihale ettiler. Hala daha bitirecekler. Çağın gerekliliğini kullanalım diyorum. Hızlı hareket edelim diyorum.

‘’SIRALAMAYA GİREMESEM DE 4 ARKADAŞIMIN EMRİNDE OLACAĞIM’’

Diğer taraftan ben seçilmeyi arzu ediyorum ama sıralamaya giremezsem 4 arkadaşımın emrinde olacağım. Bunu samimiyetimle söylüyorum. Daha önce İstanbul’da yaptım, memleketimde daha iyisini yaparım.

‘’SEÇİMDE BENİMLE BİRLİKTE ÜNLÜ İSİMLER DE GELİP ÇALIŞACAKLAR’’

Seçim kampanyamda Türkiye’nin yakından tanıdığı isimler Isparta’ya gelerek bana destek verecekler. Bunun sözünü aldım. Örneğin Yılmaz Büyükerşen, Uğur Dündar, Mustafa Balbay ve adını sayamayacağım birçok isim. Sokaklarda beraber çalışacağız.

‘’50 BİN MERKEZ İLÇEDE 10 BİN İL GENELİNDE OY ALACAĞIZ’’

Hedefimi her geçen gün artırıyorum. 300 bin seçmenden merkez ilçede 50 bin il genelinde ise 100 bin oy alarak 1. parti olacağız. Bunu göreceksiniz.

‘’ISPARTA’YI TEKNOLOJİ KENTİ HALİNE GETİRMEK İÇİN ÇABA SARF EDECEĞİZ’’

Isparta’yı sessiz köy modundan dünya şehri haline getireceğiz. Isparta’yı teknoloji kenti haline getireceğiz. Silikon Vadisi bunun en güzel örneği.

‘’MİLLETVEKİLLİĞİ EMEKLİ OLDUKTAN SONRA DEĞİL GENÇKEN YAPILACAK BİR GÖREV’’

Milletvekilliği emekli olduktan sonra yapılacak bir iş değil genç arkadaşların yapması gereken bir iş. Çünkü baktığımız zaman insanların emekliliğine yakın bu görevi üstlenmeye kalkıştığını görüyoruz.

‘’SEÇİLDİĞİM GÜN ANKARA VE ISPARTA’DA İRTİBAT BÜROSU KURACAĞIM’’

Seçildiğim gün Ankara ve Isparta’da Mustafa Ceyhan irtibat bürosu kuracağım ve her iki büroda da danışmanlarım olacak. Halka hiçbir zaman bağlantım kopuk olmayacak. Aksine her an yanlarında olduğumu hissettireceğim.

‘’ISPARTA’DA CUMHURİYETİ SEÇTİRECEĞİZ’’

İktidar partinden daha fazla hizmet getirmezsem yakama burada yapışın. Bunun burada taahhüdünü veriyorum. Isparta’da Cumhuriyeti seçtireceğiz.’’

 

Bu haber 762 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...